Фото: Богатир Ільїн на «Фестивалі фітнесу» у Чернівцях

1

Найсильніша людина України Костянтин Ільїн та телеведуча і солістка шоу-групи «Вікторія» Вікторія Гатрич були ведучими «Фестивалю фітнесу», який відбувся у Чернівцях у четвер, 22.11.12.

Фото: Ярослав Галан

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

22.11.12. Фестиваль фітнесу у Чернівцях (Ярослав Галан, ЧНУ, SportBuk.com)

***

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

22.11.12. Фестиваль фітнесу у Чернівцях (SportBuk.com)

***

Нагадаємо, що співорганізаторами цього пропагандистського заходу виступили факультет фізичної культури та здоров’я людини ЧНУ та обласний центр «Спорт для всіх».

Безпосередні ініціатори – завідувач кафедрою здоров’я людини, рекреації та фітнесу Юрій Мосейчук (знаний український футбольний арбітр) і доцент цієї ж кафедри Олена Мороз.

Захід відбувся під гаслом: «Наш вибір – здоровий спосіб життя».

До програма фестивалю увійшли показові виступи з фітнесу та черлідингу, майстер-класи провідних фахівців фітнес-клубів м. Чернівці, різноманітні конкурси та розіграші призів. Без презентів, до речі, не залишився ніхто, адже, крім розіграних подарунків від кафедри-організатора, всі присутні отримали сувеніри від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».

У всіх була також можливість пройти експрес-діагностику рівня здоров’я в спеціально створеній  викладачами кафедри діагностичній лабораторії (керівник – доктор медичних наук, професор Мардар Ганна Іванівна).

Серед учасників фестивалю були представники школи танців та фітнесу «ДансАвеню» (директор – Інна Кобевко, інструктор – Марина Жолтовська), група підтримки «Максимум» (керівники – Інна Правдич, Христина Марчук). Майстер-класи давали випускники факультету Ірина Бабюк і Світлана Дубчак та викладач згаданої кафедри Олена Гауряк (майстер спорту зі спортивної гімнастики).

Окремо глядачі відзначили роботу ведучих Костянтина Ільїна та Вікторії Гатрич. І якщо останню вже звикли бачити в цій ролі, то чернівецький богатир частіше працює з штангами та іншими важкими змагальними атрибутами. Проте і як ведучий Костянтин, зі своїми блискучими імпровізаціями, кмітливістю та почуттям гумору, показав, можна сказати, «вищий пілотаж». Після завершення свята викладачі жартували, мовляв, Ільїн не пропаде – може і тамадуваням заробляти на життя, і ведучим працювати.

***

До програми увійшли і "сексапильні" номери. Фото: Ярослав Галан

Leave A Reply

Your email address will not be published.