Лучник-чемпіон і футболісти «Буковини» в День здоров’я зайнялись… фітнесом (відео, фото)

2

У майстер-класах з фітнесу зумба і на степ-платформах, проведених 7.04.14 у Чернівцях до Дня здоров’я, взяли участь і відомі представники інших видів спорту – заради пропаганди рухової активності, як дієвого інструмента оздоровлення.

 

Дмитро Хапко
Дмитро Хапко

Звітне відкрите заняття у фітнес-залі факультету фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича організували кафедра здоров’я людини, рекреації та фітнесу і обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки обласного відділення НОК України.

У майстер-класах з фітнесу зумба і на степ-платформах взяли участь не лише студенти ЧНУ, а й гості, яких попередньо запросили публічно через SportBuk.com та соціальні мережі. Почесним гостем і активним учасником заняття був титулований лучник – «свіжий» володар Кубку України зі стрільби з лука Михайло Косташ. А разом з ним в День здоров’я фітнесом зайнялися і представники інших видів спорту, в т.ч. деякі футболісти «Буковини», які навчаються в ЧНУ.

Майстер-клас з фітнесу на степ-платформах провів студент 4 курсу «спортивного» факультету Дмитро Хапко, який недавно став третім призером на всеукраїнських змаганнях з фітнесу серед студентів. Його емоційна і якісна робота приємно вразила гостей заходу, в т.ч. представників мас-медіа.

Із екзотичною ще для Буковини зумбою присутніх ознайомили під керівництвом майстра спорту з художньої гімнастики і кандидата наук з фізичного виховання і спорту Олени Мороз, яка виступила співініціатором цього пропагандистського заходу.

Після завершення практичної показової частини декан факультету фізичної культури і здоров’я людини Ярослав Зорій від імені ректорату відзначив Подяками названого вже Дмитра Хапка, доцента кафедри здоров’я людини, рекреації та фітнесу Олену Мороз та ще одну успішну учасницю згаданих всеукраїнських змагань з фітнесу Діану Трішкеу. Діану привітали і крім цього, адже сьогодні вона святкує свій 21-й день народження.

Увінчалось дійство розіграшем презентів від обласного відділення НОК України. Щасливі номери витягував майстер спорту зі стрільби з лука Михайло Косташ, який і вручав «олімпійські презенти».

Приємно зазначити, що декан факультету фізичної культури і здоров’я людини Ярослав Зорій підтримав ініціативу обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та Олени Мороз щодо створення на базі кафедри здоров’я людини, рекреації та фітнесу соціальної групи занять з фітнесу (орієнтовно 2-3 рази на тиждень) для чернівчан, яким, можливо, не по кишені оздоровлюватися в тренажерних залах та фітнес-центрах. Окремо домовились і про започаткування відкритих занять з фітнесу просто неба (попередньо визначились, що це може бути на майданчику за готелем «Черемош», який готовий надати для цього проекту голова обласної федерації боксу Віталіє Бєляєв).

Детальніша інформація про соціальну групу та відкриті заняття з фітнесу під відкритим небом буде розміщена на SportBuk.com згодом. Хоча охочі відвідувати ці заняття можуть вже заявляти про це бажання нижче в коментарях або на e-mail: <sportbuk@gmail.com>. Чим швидше набереться група бажаючих, тим швидше відбудеться старт.

Георгій Мазурашу, директор ОЦ ФЗН «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (ТВА)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (ОДТРК)


***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Відео: Запорука здоров’я і довголіття – рухова активність і позитивні емоції

***

Бажаючих займатися оздоровчим бігом чекаємо в суботу в парку біля кафе «Літо»

***

Цікавинка: Телеведучі та моделі запрошують пограти в настільний теніс

***

Відео: Секрети здоров’я

***

2 Comments
  1. Gitler says

    А кто был с игроков бУКОВИНЫ?

    1. Треба ж такий нік собі взяти:) Негативний в історичному контексті… На фото є практично всі фігуранти;) Подивіться склад “Буковини” і фото – питання відпадуть, думаю;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.