Ярмарок здоров’я 2014: Президент здивував володінням… нунчаками (фото, відео)

0

Рекордсмени з Книги рекордів, титуловані спортсмени на чолі із зірковим бігуном Іваном Гешком, виробники «натурального допінгу», екзотичний виступ на сайклах, народний вело райдер, розіграш футболок-вишиванок та інших призів, президент у вправі… з нунчаками та багато іншого цікавого увійшло до програми Ярмарку здоров’я 2014 у Чернівцях.

 

Виступ майстрів панкратіону
Виступ майстрів панкратіону

Яскраве спортивне дійство відбулося 13.09.14 на сцені біля фонтану в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка. Крім парку, співорганізаторами чергового Ярмарку здоров’я були обласний центр «Спорт для всіх», обласна федерація панкратіону, обласне відділення НОК України, СК «Гешко», міськспортуправління та деякі інші місцеві спортклуби, фітнес-центри і федерації. Призами на розіграш допоміг і магазин спортивного одягу та взуття «Форвард» (Андрій Данилейко).

А щодо президента з нунчками – йдеться, звісно, не про Петра Порошенка. Вправним володінням нунчаками здивував присутніх президент обласної федерації панкратіону і тренер молодіжної збірної України з цього виду спорту Ігор Наконечний.

Інформація про спортивне свято буде додана.

Фото: Ярослав ГАЛАН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Анатолій БОЙДА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Крістіна ГЛУШКО

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Юрій ШУБІН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Відео: «Спорт-тайм» №184 (Ярмарок здоров’я, Меморіал Володимира Кудрявцева, відзначення ветеранів спорту, футбол, вітання Кобичику і Мельнику)

***

Відео: Ярмарок здоров’я 2013 (ведуча свята день ходила пішки задля пропаганди)

***

Фото: Ярмарок здоров’я (День без авто) 2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.