Екс-гравець «Буковини»: «Карпати» (Львів) на Майдані! Це теж надихає! (фото)

2

Київський Євромайдан продовжує стрімко розростатися. Про це повідомив один з колишніх футболістів чернівецької «Буковини», який декілька днів тому приєднався до масової акції протесту в столиці.

Екс-гравець «Буковини», як і обіцяв, регулярно ділиться враженнями (та фотографіями) з епіцентру

Фото: fckarpaty.lviv.ua
Фото: fckarpaty.lviv.ua

боротьби проти злочинного режиму: «На цих фотографіях можна побачити, як люди відпочивають в будівлі Київської адміністрації. Думаю, всі вже в курсі, що біля Євромайдану близько 5 ранку помер чоловік. Міліція каже, що був хворий на туберкульоз. Провокацій останнім часом не було. Людей вночі було більше 10 тис. Побутових проблем особливих тут немає. Вистачає і біотуалетів, і їжу та теплі речі постійно постачають. Проголошено конкретний план дій щодо повалення режиму. Під гаслами: «Ми не спимо, і їм не дамо» загони волонтерів по 500 чол. ходили до кордонів з «Беркуту» кожну годину і вигукували: «Слава Україні!» На Євромайдані, як вже казав, панує неймовірна атмосфера! Люди в піднесеному настрої, ми налаштовані лише на перемогу! Сьогодні зранку прийшло свято на вулицю любителів футболу – з нами на Євромайдані тепер львівські «Карпати»! Молодці, нічого не скажеш! А Руслана – це більше, ніж супер! Вона ночами працює на сцені, весь час підтримує людей, наголошує, що це не за політиків стоїмо, а за наше спільне краще майбутнє! Її енергетика, звісно, допомагає і надихає! Тут вже багато131207-Euromaydan-Kyiv-B-sportbuk.com (1) хто називає Руслану гідним кандидатом в Президенти. Можливо, це хтось сприймає, як жарт. Але якщо серйозно, то саме ТАКА ІДЕЙНА ЛЮДИНА має бути наступним Президентом України! На неділю на 12:00 оголошено Всеукраїнське віче. За останні два дні наметів стало набагато більше, люди прибувають і прибувають. І це правильно. Треба підтягнутися всім, хто може! Разом – ми сила! І ми обов’язково переможемо! Україна буде процвітаючою країною! Для простих роботящих людей! Слава Україні! І Героям слава!»

Українки-красуні – «Беркуту»: «Досить битися, краще кохаймося!»

Цікаве фото-доповнення від екс-футболіста «Буковини» про цікавинку дня на Євромайдані: дівчата-красуні (і не лише дівчата) грали на фортепіано для «Беркуту» з плакатами: «Досить битися, краще кохаймося!». Коли грали і співали «Червону калину», красуня у віночку передала плакат «беркутятам», і ті взяли;) Може, тепер у них руки не піднімуться вже на мирних людей!;)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ З ЄВРОМАЙДАНУ-2013

***

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Екс-гравець «Буковини»: На Євромайдані в Києві атмосфера – фантастична! (фото)

***

Фото: Чернівецький Євромайдан вийшов за межі боротьби за євроінтеграцію

***

Фото: Блокування сесійної зали міськради євромайданівцями (в т.ч. спортсменами)

***

Фото: Співачка і телеведуча – на вело-денсі, «велоденсери» – на Євромайдані

***

Фото: Буковинські спортсмени підтримують Євромайдан-2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.