Екс-гравець «Буковини»: На Євромайдані в Києві атмосфера – фантастична! (фото)

1

Псевдо спокій владників розбивається об ту кількість людей на Майдані, яка збільшується з кожним днем і з кожною годиною, – зазначив буковинський футболіст, який приєднався до «європротестувальників» у столиці.

Екс-гравець «Буковини» (прізвище не називаємо, аби не спровокувати неприємності на роботі) вирушив до Києва на головний Євромайдан без ніякої агітації – просто сам вирішив, що саме таким чином треба продемонструвати свою громадянську позицію. А під ранок 5.12.13 поділився з SportBuk.com першими Nikoly-ne-zdavaysya«євромайданівськими» враженнями:

«Сьогодні на Майдані до 5 години ранку було активних тисяч 10, плюс на охороні периметру загони, ті, хто відпочивали в наметах, будинку профспілок, «Жовтневому», Київській адміністрації. Кожну годину співаємо гімн, тримаючись за руки! Атмосфера фантастична! Ще такого не бачив – хоровод з декількох тисяч водили змійкою під «Океан ельзи», щоби зігрітися і показати, що всі єдині! Треба агітувати людей їхати сюди. Ми налаштовані стояти і боротися до перемоги! Разом і до кінця!»
А під ввечері додав: «Станом на 18:30 на Майдані знаходилось близько 150 тисяч мітингувальників. Виступала Фаріон, яка наголосила, що всі ці розмови, ніби у опозиції немає плану дій – технології владних піарщиків, щоби лишити без ідеї всіх тих, хто вийшов і не згодний з усім, що коїться! Весь той псевдо спокій владників і заяви, що це «шабаш», який нічим не закінчиться, розбивається на ту кількість людей на Майдані, яка збільшується з кожним днем, з кожною годиною. До центру підтягнуті загони «Беркуту» (після останніх подій дуже важко писати цю назву з великої літери, але граматика не винна – авт.), які стоять по дворах. Люди прибувають і прибувають. Ми переможемо! Слава Україні!»

Що тут скажеш. По-перше: «Героям слава!»

Хто має можливість, – треба їхати до столиці на Євромайдан! Хто не може їхати – виходьте на місцеві Майдани! Треба відстояти право на гідне майбутнє для себе та майбутніх поколінь!!!

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ З ЄВРОМАЙДАНУ-2013

Video streaming by Ustream

***

Live streaming video by Ustream

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Чернівецький Євромайдан вийшов за межі боротьби за євроінтеграцію

***

Фото: Блокування сесійної зали міськради євромайданівцями (в т.ч. спортсменами)

***

Фото: Співачка і телеведуча – на вело-денсі, «велоденсери» – на Євромайдані

***

Фото: Буковинські спортсмени підтримують Євромайдан-2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.