Фото: Блокування сесійної зали міськради євромайданівцями (в т.ч. спортсменами)

2

У вівторок, 2.12.13, учасники чернівецького Євромайдану заблокували сесійну залу міської ради, де відбувалась позачергова сесія.

Євромайданівці вимагали, зокрема, «припинити повноваження секретаря Віталія Михайлішина та всього виконавчого

Юрій Кумка (в центрі) слухає пояснення Віталія Михайлішина
Юрій Кумка (в центрі) слухає пояснення Віталія Михайлішина

комітету міської ради за антинародні дії проти учасників Євромайдану м.Чернівці». Вимоги від імені мітингувальників оголосив активіст Євромайдану Роман Іваницький.

Блокування тривало з 18:00 і майже до пів ночі. Зрештою, депутати переконали протестувальників розблокувати сесійну залу і наразі задовольнитися проголосованим (46 голосів «за», хоча під час онлайн трансляції фігурувала і цифра 47) зверненням до керівництва держави з вимогою добровільної відставки Президента та Уряду, а також з вимогою покарати винних у побитті мирно протестуючих на Євромайдані в Києві. А ось щодо відставки секретаря міськради сам Віталій Михайлішин зауважив, що не буде писати заяву на звільнення, бо для цього немає юридичних підстав, але запевнив, що відповідний проект, який має бути оприлюднений мінімум за 20 днів до сесії, виноситимуть на розгляд січневої сесії. Друге мітингувальників не задовольнило. Але сесійну залу все-таки розблокували.

Зауважимо, що серед активістів чернівецького Євромайдану, основу якого складають студенти, є і відомі спортсмени. Зокрема, в епіцентрі подій в сесійній залі міськради був, зокрема, майстер спорту, призер Чемпіонату України з бігу на 110 метрів з бар’єрами Юрій Кумка.

Онлайн-трансляція з сесійної зали велась на chv.tv та buk.ua/live

***

ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ З ЄВРОМАЙДАНУ-2013

Live streaming video by Ustream

***

Live streaming video by Ustream

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: Чернівецький Євромайдан вийшов за межі боротьби за євроінтеграцію

***

Фото: Співачка і телеведуча – на вело-денсі, «велоденсери» – на Євромайдані

***

Фото: Буковинські спортсмени підтримують Євромайдан-2013 у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.