Вадим Заяць уточнив, що його «зробили брехуном», некоректно процитувавши

1

Головний тренер чернівецької «Буковини» Вадим Заяць повідомив SportBuk.com, що розповсюджене в ЗМІ інтерв’ю з ним містить неточні цитати, які перекручують зміст сказаного.

Вадим Заяць відреагував на матеріал SportBuk.com «Заяць «наїхав» на Орлецького і забув, як разом з

Вадим Заяць
Вадим Заяць

ним отримував нагороду на сцені», який, у свою чергу, був реакцією на окремі некоректності у розповсюдженому інтерв’ю з наставником «Буковини».

Вадим Григорович у телефонній розмові уточнив, що він, звісно, пам’ятає, як отримував разом з тодішнім президентом клубу Василем Орлецьким трофей «Буковини» у номінації «Команда року» під час шоу-програми «Зірки естради – зіркам спорту» у січні 2011 р. За словами головного тренера «Буковини», його просто некоректно процитували – насправді він казав, що команду не нагороджували на названій церемонії за останні три роки, маючи на увазі наперед і сезон-2013, за який, як прогнозує Вадим Григорович, чернівецьку команду знову, найімовірніше, не нагородять, адже нині вона перебуває на межі припинення існування. Нагадаємо, у згаданому інтерв’ю словами Вадима Зайця сказано, що «за весь той час, що я тут працюю, нашу команду туди жодного разу не запрошували, ні разу не нагородили». Отож, ця цитата, як виявилось, некоректна і, як зазначив Вадим Григорович, несправедливо зробила його «брехуном».

Щодо заочної дискусії навколо буковинців у Тернополі, Вадим зауважив, що це «заплутана» ситуація, адже, крім згаданих Олександра Лакусти (який тепер грає за хмельницьке «Динамо») та Тараса Сивки (ФК «Тернопіль»), за тернопільську «Ниву» грає і наш Руслан Івашко…

Принагідно головний тренер «Буковини» попросив «не зіштовхувати» його з Василем Орлецьким. А згадавши про матеріал “Футбол: Бізнесмени готові підтримати «Буковину» за схемою «народної команди», Вадим Григорович зазначив, що був уповноважений засновниками повідомити про грядущі фінансові проблеми та невтішні перспективи клубу.

Leave A Reply

Your email address will not be published.