«Буковинська миля» (реєстрація) / «Bukovynian mile» (registration)

6

Інформація про реєстрацію для участі у змаганнях «Буковинська миля» (Information on registration for participation in the competition «Bukovynian Mile»).

Для участі у масовому пробігу для всіх охочих (2 милі – 3218 м), який відбудеться 29 вересня 2013 р. перед ВідкритимBukovyna-mile-logo-goriz-copy1 Чемпіонатом України з бігу на 1 милю і міжнародними змаганнями «Буковинська миля» (старт і фініш – на Соборній площі у Чернівцях), просимо надіслати коротку інформацію про себе (ім’я, прізвище, дата народження, за бажанням – контактний телефон для можливої передачі оперативної інформації) на e-mail: bukovynamile@gmail.com

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ЗАОЩАДИТЬ ВАШ ЧАС!

Для чого необхідна попередня реєстрація? Все просто – для того, щоби заощадити свій час в день заходу! У разі попередньої реєстрації Вам достатньо буде підійти до столику з надписом «Для учасників, які зареєструвалися попередньо», назвати своє прізвище, ім’я і отримати номер. В іншому випадку доведеться ще заповнювати анкету на місці, що займе «зайвий» час.

Попередня реєстрація через інтернет – до 21:30 28.09.13!

Реєстрація на місці – з 10:00 до 11:30 29.09.13.

Старт елітного забігу (Чемпіонат України) – о 13:00.

Співорганізатори змагань: СК «Гешко», Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», Чернівецьке міськспортуправління, Федерація легкої атлетики України, Чернівецька обласна федерація легкої атлетики, Чернівецьке обласне відділення НОК України.

Генеральний партнер – готель «Буковина». Патронат – секретар  Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, депутат міської ради Валерій Чинуш. За підтримки народного депутата України Артема Семенюка.

Медіа-партнери: «МБ», ТРК «Чернівці» (трансляція), ТРК «АСС», «Чернівці.ТВ» (онлайн-трансляція), ТВА, SportBuk.com (портал змагань), «Час».

Звукова та музична підтримка – DJ Fox.

***

Аудіоролики:

2013-20152 – BUKOVINSKA MILA 2013-audio

***

2013-20153 – BUKOVINSKA MILA 2013-audio-variant-2

***

For athletes not from Ukraine!

If you wish to participate in international competitions «Bucovynian Mile» (Open Championship of Ukraine on the 1 mile) to be held on September 29, 2013 in Chernivtsi (Square Soborna), please send your details (name, date of birth, the best personal records and best results in the 2012-13 season at distances from 800 m to 5000 m) on e-mail: bukovynamile@gmail.com

Chef competition – European champion and World champion 1500 m running Ivan Heshko.

***

Скачати форму колективної заявки для участі у масовому забігу «Буковинська миля»

2013-reestratsia-kolektyv-Bukovyna-mile

***

Регламент Чемпіонату України з бігу на 1 милю 2013 р.

Буковинська миля 2013 Регламент

***

?3_geshko

Leave A Reply

Your email address will not be published.