Чемпіонат області з карате: СК «Лідер» здобуває 110 медалей

0

8 травня у залі ФОК «Олімпія» проходив Чемпіонат чернівецької області з карате. Свою майстерність у цьому олімпійському виді спорту демонстрували понад 300 спортсменів, які представляють 9 клубів. Наймолодшим учасникам змагань було 6 років.

 Президент клубу «Максимум», президент Чернівецької обласної федерації карате-до Станіслав Золотухін розповів нам про перспективи та рівень чернівецького карате:

«Ми маємо дуже багато хороших спортсменів, які представляють нашу команду в національній збірній. А щоб підростаюче покоління прогресувало необхідна конкуренція. Тобто змагання, змагання і ще раз змагання».

Також, про подальші плани розповів головний тренер клубу, який здобув найбільшу кількість медалей на обласному чемпіонаті СК «Лідер».

«Чемпіонат області – це підготовчий етап до чемпіонату України, який пройде у Києві на наступних вихідних. Після чемпіонату України кандидати у збірну України поїдуть на ще один етап відбору у Хорватію, після якого буде сформована збірна України. Яка буде захищати честь нашої країни на чемпіонаті Європи» – розповідає Андрій Лазоренко.

Загалом, найбільше медалей, з великим відривом, здобули представники СК «Лідер» – 110 медалей (36 золотих, 31 срібних, 43 бронзових). Другу сходинку посів СК «Альфа» –  48 медалей, третім став «Тай-Сен» – 44 медалі.

Більше інформації у відео: https://www.facebook.com/100041530114921/videos/596433891750943/

Leave A Reply

Your email address will not be published.