Михайлішин забивав голи на майданчику «від Яценюка/Бурбака» (фото, відео)

0

Уперше традиційні вже змагання з міні-футболу серед школярів до Дня міста, яка гостюють на майданчику зі штучним покриттям гімназії №4, виграли господарі турніру.

У фіналі Кубку до Дня міста серед збірних шкіл (старші команди) перемогу святкували представники гімназії №4, які по ходу вирішального двобою поти команди гімназії №2 вели 3:0 і закінчили з рахунком 3:1.

В аналогічному турнірі серед 5-класників (або до 5 класу) найцікавішими у вирішальній стадії виявились півфінальна гра між гімназією №4 та ЗОШ №27 та супер драматичний фінал. У названому півфіналі команда гімназії №4 вела 1:0, але потім припустилась декількох грубих помилок у захисті і в підсумку поступилась теж сильній команді ЗОШ №27 1:3.

У фіналі саме команда ЗОШ №27 вважалась фаворитом. Але представники гімназії 1, програючи протягом більшої частини зустрічі, завдяки надзвичайно вмілим діям двох своїх лідерів, зуміли на останніх хвилинах зрівняти рахунок. А потім і здобути перемогу у серії пенальті. Треба було бачити ті емоції! власне, ви їх і можете побачити нижче.

Цікаво, що нагородну атрибутику для цих традиційних змагань, які проходять на майданчику, облаштованому за сприяння випускника цього навчального закладу – нардепа Максима Бурбака (та його «патрона» Арсенія Яценюка, який теж закінчив цю гімназію/школу), надав їх політичний опонент – екс-в.о. мера Віталій Михайлішин, чий молодший син навчається у гімназії №4, займається футболом і, до слова, подає надії у цьому популярному олімпійському виді спорту. Зокрема, Михайлішин-молодший забив по два м’ячі у чвертьфіналі та матчі за 3 місце.

Окремо були відзначені і кращі за номінаціями.

Також заступник міського голови Олександр Паскар нагородив 9-класницю гімназії №4 Катерину Боклач (2004 р.н.), яка недавно була визнана кращим воротарем національних змагань з футболу серед дівчат і отримала запрошення до збірної України U-15. Як повідомила SportBuk.com вчитель фізвиховання гімназії №4 Марія Комарі, Катерина багато ганяла м’яча з хлопцями, потім зіграла за ЗОШ №33 (Володимир Барчук залучив, коли грав товариський матч проти медколеджу), виступала на «Шкіряному м’ячі» в захисті з хлопцями з рідної гімназії, і лише потім почала займатися футболом. До Чернівців приїхав тренер з Івано-Франківська, запросив потренуватися з їх командою. Влітку Катерина потренувалась з ними, потім грала на першості України, де її нагородили, як кращого голкіпера, плюс тренер збірної України 2004 р.н. запросив до збірної U-15. А ще вона краща баскетболістка гімназії, як зазначає Марія Комарі. Ось такі цікаві таланти у нас є;)

У церемонії нагородження взяли участь також депутат міської ради Ростислав Білик, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, «головний спортсмен» міської освіти Володимир Цуркан та інші.

Кубок Чернівців (5-ті класи)

Півфінал

Гімназія 4 – ЗОШ 27 – 1:3

Гімназія 1 – Гімназія 5 – 5:1

За 3 місце

Гімназія 4 – Гімназія 5 – 4:0

Фінал

ЗОШ 27 – Гімназія 2 – 1:1 (пен. – 4:5)

***

Кубок Чернівців серед збірних шкіл

Фінал

 

Гімназія 4 – Гімназія 2 – 3:1

Фото від Альберта Комарі будуть додані.

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.