Як чернівчани підкорювали Arnold Classic Europe 2017 (відео, фото)

0

Уперше чернівецький богатир привіз нагороду з «Arnold Classic Europe Amateur Open Strongman», який відбувся у Барселоні (Іспанія).

 

Призером цих змагань став власник спортивно-оздоровчого клубу «VIP Gym» Андрій Бурштин. У категорії 105 кг він спочатку увійшов до топ-10 серед 17 учасників, а а потім і здобув «срібло». Приємно зазначити, що десятку кращих замкнув ще один чернівчанин Роман Гнідан. Серед фіналістів-стронгменів був і Павло Гайша з Києва.

Як зізнався в коментарі SportBuk.com Андрій Бурштин, з Іспанії вони з Романом до Чернівців привезли і «море емоцій». У т.ч. від зустрічі із зірковим Арнольдом Шварценеггером.

Проект «Arnold Classic» Арнольд Шварценеггер започаткував у 1988 р. А з 2011 р. в Іспанії проводиться і «Arnold Classic Europe Amateur».

Першою серед буковинців у цьому масштабному заході «засвітилась» Інна Трофіменкова, яка раніше успішно виступала у пауерліфтингу, а у «Arnold Classic Europe Amateur» брала участь вже як бодібілдер і посіла 4 місце у бодіфітнесі (до 158 см).

На «Arnold Classic Europe Amateur 2016», який також гостював у Барселоні (Іспанія), знаний чернівецький борець на руках Маріус Байка став переможцем на праву руку, а його 12-річний вихованець з клубу «Атлант» Дмитро Бордун переміг в юнацькій віковій групі.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

***

На ARNOLD CLASSIC EUROPE 2016 Шварценеггер ледве «уніс ноги» (фото, відео)

***

Чернівчанка успішно дебютувала на Arnold Classic Europe 2013

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.