На ARNOLD CLASSIC EUROPE 2016 Шварценеггер ледве «уніс ноги» (фото, відео)

0

Перипетії навколо знаменитого бодибілдера і зіркового актора Арнольда Шварценеггера на іменному проекті «ARNOLD CLASSIC EUROPE 2016» бачили і буковинські герої цього спортивного форуму.

 

Титулований буковинський борець на руках Маріус Байка на «ARNOLD CLASSIC EUROPE 2016», який відбувся у Барселоні (Іспанія), став переможцем на праву руку, а його 12-річний вихованець з клубу «Атлант» Дмитро Бордун переміг в юнацькій віковій групі.

Про ці успіхи та пригоди Шварценеггера SportBuk.com розповів сам Маріус Байка: «Змагання з армспорту на «ARNOLD CLASSIC EUROPE 2016» проходили в стилі 6-раундових армфайтів. Організатори підібрали пар 20, які змагались за звання чемпіонів «Арнольд класік». На праву руку суперником був суттєво важчий за мене іспанець Віктор Байона (105 кг). На ліву руку я програв 1:5 супернику з Барселони, який був 9 на чемпіонаті світу. Його вага – 90 кг. У віковій категорії до 14 років перемогу святкував наш Дмитро Бордун. Йому лише 12 років. Він з Оршівців Кіцманського району, їздить на тренування в наш клуб «Атлант», тренується лише пів року, а вже демонструє дуже хороші результати. Має чудові перспективи. У Барселоні він виграв у 14-річного суперника. Дмитро важить 60 кг, суперник – 75 кг. На «ARNOLD CLASSIC EUROPE» змагалися у трьох категоріях – юнаки до 14 років, дорослі і ветерани. Цікаві були «пригоди» за участю Арнольда Шварценеггера. Він прийшов подивитися на змагання з армспорту. Піднявся на сцену, почав спілкуватися зі спортсменами, з ним фотографувалися. Але потім хтось крикнув і підказав, що Арнольд там, і таке почалось! Вболівальники кинулись в його бік, перевертаючи стільці, столи з комп’ютерами. Знесли прожектори, банери… Охорона ледве вивела Шварценеггера звідти. Змагання довелося перервати. Години дві відновлювали сцену і арену змагань після цього. Ось такі «пригоди» мав на своїх іменних змаганнях Арнольд».

Замість P. S.: 13.10.16 Маріус Байка повідомив, що отримав медаль «Патріот України» за підняття рейтингу України на міжнародній арені.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160924-arnold-classic-europe-bayka-sportbuk-com-2

***

***

Всеукраїнський турнір з армспорту 2016 у Чернівцях (фото, відео)

***

Армспорт: Байка подвійно тріумфував у Німеччині

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.