Ювіляр-Задорожняк – про футбол до і після армії, «Буковину» в єврокубках… (відео)

0

Багаторічний керівник Чернівецької міської федерації футболу, заступник голови обласної федерації, директор обласної школи вищої спортивної майстерності – екс-гравець «Буковини» та інших команд майстрів, призер чемпіонату Збройних сил СРСР Сергій Задорожняк 3.08.2017 відзначає ювілей.

Спробуйте, не заглядаючи в його біографічні дані, вгадати, який же ювілей нині у Сергія Григоровича. Реально складно вгадати. Деякі жартують, що він трохи приписав собі років, щоби потім швидше на пенсію вийти:)

Цікавий шлях пройшов у житті та футболі (спорті) Сергій Задорожняк до цього ювілею. Є одним з небагатьох, який навіть в цей «буремний час», коли здається, що хтось хоче всіх пересварити, позитивно сприймається навіть представниками протилежних політичних таборів:)

SportBuk.com підготував деякі відеоматеріали, присвячені цьому ювілею. Спробували «спровокувати» співрозмовників говорити не лише позитивно про ювіляра. Маємо деякі «нестандартні» коментарі і від рідних. Ці матеріали будуть додані сюди згодом.

А поки що вітаємо Сергія Григоровича з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, удачі, сил і наснаги так тримати ще довго-довго! Ну, і здійснення всіх мрій, у т.ч. футбольних, про які Сергій Задорожняк розповів в «ювілейно-автобіографічному» інтерв’ю нижче:

***

***

***

***

***

***

***

***

Задорожняк – про «Буковину», спартакіаду серед районів, дитячий футбол… (відео)

***

Сергій Задорожняк відзначений Президентом України як «Заслужений працівник»!

***

Фото: Задорожняк «пройшов люстрацію» і далі керуватиме федерацією футболу

***

Сергій Задорожняк (футбол)

***

Вітаємо з ювілеєм «буковинського Платіні» Василя Задорожняка!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.