З Книги рекордів Гіннеса – на «міжконтинентальні» змагання в Карпатах (фото)

0

Сюрпризні гості завітали на «міжконтинентальні» змагання в рамках «Олімпійського літа» у таборі «Зелені пагорби», розташованого біля підніжжя Карпат у с. Виженка Вижницького району.

 

З презентами від себе та від центру «Спорт для всіх» і, звісно, з додатковими позитивними емоціями до цього заходу долучились колишній гравець «Буковини» Олександр Білоус (який минулий сезон успішно провів у складі «SV 09 Arnstadt» в німецькій Ландеслізі), та директор фонду «SPORT for PEACE» Наталя Мартіашвілі, яка у 2015 р. разом з однодумцями «забігла» до Книги рекордів Гіннеса завдяки Забігу Миру Європою, торік найгучніше «відмітилась» в публічній площині агітацією в Голландії за Асоціацію ЄС з Україною, а цього року «позитивно шумить» проектом «Kids Athletics Games».

Презенти від «Спорту для всіх» почесні гості вручили і головним організаторам звітного спортивного свята «Олімпійське літо» – представнику адміністрації табору «Зелені пагорби» Сергію Соколову та фізруку Василю Григоряку. До слова, Сергій Борисович, як великий шанувальник спорту, по мірі можливостей не лише, як кажуть, підтягує спортивну базу табору, а й сільське футбольне поле гарно підготував для проведення спортивно-масової роботи серед дітей.

А чому «міжконтинентальні» змагання? Тому що учасники «Веселих стартів» назвали свої команди назвами континентів.

Після «Веселих стартів» охочі змогли взяти участь у конкурсі за аналогією відомого телепроекту «Ти попав», коли треба влучити м’ячем ударом ногою в невеличке коло (у Чернівцях цей конкурс ініціював власник комплексу «Маленький Париж» Йосип Віцнудель). За його підсумками було розіграно призи від футбольного гостя Олександра Білоуса та презенти.

Також були визначені найшвидші хлопці та дівчата зміни – спринтерським човниковим бігом. Переможцям та призерам дісталися також грамоти за підписом легендарного 35-разового рекордсмена світу зі стрибків з жердиною Сергія Бубки, який очолює Національний олімпійський комітет, а буковинське відділення (Іван Гешко) патронує «Олімпійське літо» в регіоні.

Звісно, нагороди і презенти отримали і учасники «Веселих стартів».

А після обіду 20.07.17 відбулися волейбольні та футбольні баталії.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Зелені пагорби”

***

***

***

***

У таборі «Зелені пагорби» сезон-2017 розпочали на спортивній ноті (фото)

***

ФУТБОЛІСТ-ГЕРОЙ СВІТОВИХ ЗМАГАНЬ – НА «ОЛІМПІЙСЬКОМУ ЛІТІ 2016» У КАРПАТАХ (ФОТО)

***

Чернівчанин долучився до проведення «Kids Athletics Games» на Одещині

***

Біг Миру 2017 у фотографіях (+ результати)

***

Новорічна пробіжка у Чернівцях – з подарунками, гостями з Києва, катанням (фото)

***

Чернівчани, Кличко і Ко агітували голландців за Асоціацію ЄС з Україною (відео)

***

Забіг миру: Чернівчани вже стали рекордсменами і добігли до Чехії (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.