Футболіст-герой світових змагань – на «Олімпійському літі 2016» у Карпатах (фото)

0

Один з головних героїв тріумфальної для студентської збірної України Всесвітньої Універсіади 2009 – вихованець «Буковини» і «Дніпра» Юрій Кисилиця був почесним гостем спортивних заходів у рамках «Олімпійського літа 2016» у таборі «Зелені пагорби» біля підніжжя Карпат у с. Виженка Вижницького району.

160728-Olimp-lito-Zeleni-pagorby-sportbuk.com (202)-Kysylytsya-avtograf-copy

У четвер, 28.07.16, у «Зелених пагорбах» провели урочисте закриття третьої зміни, в якій оздоровлювались ~240 дітей, у т.ч. 20 з Білої Церкви Київської області та 20 з Луганщини (до слова, за відпочинок луганських дітей держава не заплатила, трішки продуктами допомогли волонтери, решта лягло на плечі самого закладу).

Під час урочистості керівник пансіонату «Зелені пагорби» Мар’яна Михайлівна Соколова та ведуча заходу Лідія Степанівна вручили грамоти найактивнішим і найталановитішим відпочивальникам зміни. Крім кращих спортсменів, яких нагородив зірковий футбольний гість. Чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 Юрій Кисилиця побажав діткам бути здоровими, активними, спортивними і не забувати, що завдяки заняттям спорту можна досягнути успіхів і в інших сферах життя. Крім індивідуальних грамот, Юрій, який тепер тренує юних футболістів та воротарів у ДЮСШ «Буковина» місьспортуправління, передав від ФК «Буковина» і ФК «Епіцентр» спортивний інвентар (маніжки, волейбольна сітка, футбольний м’яч) для пансіонату – заступнику головного лікаря по господарській частині Сергію Борисовичу Соколову, який сам є дуже спортивним, активно пропагує здоровий спосіб життя і особисто сприяє активізації фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми.

Були у програмі урочистого закриття зміни і гарні музичні номери. А особливо зворушливим став заключний експромт-номер від луганчан, які душевно заспівали українською.

Після урочистості (та автограф-сесії гостя-чемпіона) акцент перемістився на міні-футбольний майданчик, де в рамках «Олімпійського літа» відбувся футбольний Суперкубок. Його розігрували 4 команди, у т.ч. представники Луганщини. Боротьба була запеклою. Але спортивні результати тут, звісно, далеко не найголовніше;) Головне – дружня атмосфера, пропаганда здорового способу життя і «Схід і Захід разом!» у дії;)

Інформаційна підтримка – облцентр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»,
Олександр ЧОБОТАР

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Футболіст-чемпіон і “Олімпійське літо” у таборі “Зелені пагорби” 28.07.2016

***

Тут можна переглянути фрагменти тріумфального для України футбольного фіналу Всесвітньої Універсіади 2009, в якому грали і буковинці (Юрій Кисилиця та Олександр Крохмалюк, а Юрій Бахтіяров був в запасі):

***

Юрій Кисилиця: Рідною командою для мене залишається «Дніпро»

***

Чернівецький «Епіцентр» виграв ІІІ Кубок Чорного моря 2016 (фото)

***

Фото: Воротар збірної України перейшов у напад і грає з екс-форвардом «Аланії»

***

«Олімпійське літо 2016» з «волейбольним присмаком» у таборі «Орлятко» (фото)

***

«Олімпійське літо 2015» у наметовому таборі – з луками і… автоматом (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.