Тренувально-розважальна репетиція перед виснажливими зборами 2017 (фото)

0

Тренування, змагання, розваги і відпочинок поєднали титуловані та зовсім юні вихованці спортклубу «Лідер» під час «репетиції» перед основними літніми зборами.

 

Звітні літні міні-збори СК «Лідер» організував у туристично-розважальному комплексі «Аква-Плюс» в с. Кам`яна Сторожинецького району.

У них взяли участь спортсмени віком від 5 років. Цей захід, як говорять самі тренери клубу «Лідер», є «репетицію» перед основними зборами, які відбудуться в серпні на базі «Сонячна долина» у селі Бояни Новоселицького району.

Клуб «Лідер» досить часто організовує різні оздоровчі заходи для дітей. Цього разу вихованці клубу мали можливість не просто потренуватися і стати сильнішими, а також позмагатись за призи (фірмові футболки клубу «Лідер»).

Щоб отримати бажану нагороду і просто перевірити себе на міцність, спортсмени повинні були якнайшвидше пройти «смугу перешкод». А фіналісти ще додатково добряче повіджимались та пострибали через бар’єри. Головні нагороди отримали Дмитро Піц (як наймолодший участник змагань та переможець Андрій Вітюк.

Виснажливий день тренувань закінчився спільним переглядом мультфільму.

На другий день після ранкового кросу і фітнесу діти, разом з батьками і тренерами, відправились на пляж, аби відпочити і відновити сили для майбутніх перемог.

Олександр ЧОБОТАР, SportBuk.com,
облцентр «Спорт для всіх», фото автора

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Буковинець Чоботар – призер Євро-2017 з карате вже в олімпійському статусі (фото)

***

ЧЕРНІВЧАНИ – ДРУГІ КОМАНДОЮ НА CHERNIVTSI OPEN 2017

***

ОДИН З ЛІДЕРІВ УКРАЇНСЬКОГО КАРАТЕ ПРОСЛАВЛЯТИМЕ УГОРЩИНУ

***

СК «ЛІДЕР» (ЧЕРНІВЦІ): КАРАТЕ, СТРЕЙЧИНГ (СТРЕТЧИНГ)…

***

КАРАТЕ: У БУДАПЕШТІ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ «ЛІДЕР» МАЄ 7 НАГОРОД З 9-ТИ МОЖЛИВИХ (ФОТО)

***

КЛУБ КАРАТЕ «ЛІДЕР» БЕЗКОШТОВНО ТРЕНУЄ ПОТЕНЦІЙНИХ ДЕФЛІМПІЙЦІВ (ФОТО)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.