Клуб карате «Лідер» безкоштовно тренує потенційних дефлімпійців (фото)

0

Безкоштовна спортивна секція запрацювала у Чернівецькому обласному навчально-реабілітаційному центрі №1 (для дітей з вадами слуху).

Віднедавна учні цього навчального закладу мають можливість займатися карате під керівництвом тренерів клубу «Лідер», який, разом з обласним центром «Спорт для всіх», домовився про спільну діяльність в напрямку проведення оздоровчої роботи та спортивно-масових заходів у названому навчально-реабілітаційному центрі.

Усі охочі учні можуть опановувати ази карате як в самому реабілітаційному центрі, так і в одній із секцій клубу «Лідер», яка розташована неподалік.

Тренер і віце-президент клубу «Лідер» – майстер спорту міжнародного класу з карате Андрій Лазоренко зазначає, що учні закладу виявили великий інтерес до занять карате: «Ми припускали, що інтерес буде, але кількість бажаючих перевищила наші очікування. Зрозуміло, що з часом частина діток «відсіється». Але вже зараз можна відзначити той факт, що на цьому етапі учні центру демонструють навіть більші здібності, ніж здорові діти. Чи замислюємось ми над перспективами потрапляння когось з нових підопічних на Дефлімпійські ігри? Звісно, так! Власне, у т.ч. заради цього ми й працюємо, щоби попутно і оздоровлювати діток, і виявляти найздібніших та допомагати їм досягати вагомих успіхів у спорті».

 

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (тренування 16.10.14)

***

Карате: Чернівчанин на «Миколаїв Open 2014» добрався до 13 тисяч призових

***

Спортклуб «Лідер» оголошує набір в групи карате і stretching

***

СК «Лідер» (Чернівці): карате, стрейчинг (стретчинг)…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.