Патріотичний презент олімпійці перед Ріо-2016 – на удачу (фото)

0

Перед самим від’їздом з Чернівців на навчально-тренувальний збір до столиці (з подальшим перельотом до олімпійського Ріо-де-Жанейро) титулована лучниця Лідія Січенікова отримала «олімпійські напуття» та патріотичний презент від триразового учасника Олімпійських ігор Івана Гешка, який тепер очолює обласне відділення НОК України.

Лідія Січенікова з презентом від СК «Гешко»
Лідія Січенікова з презентом від СК «Гешко»

Ця патріотична «майка-вишиванка» чернівецького виробництва (виробник – «НатаЛюкс», вишивка – Геннадій Бойко), як сподівається зірковий бігун, має принести удачу Січеніковій у Ріо.

Ще Іван порадив Лідії менше звертати увагу на чиновників і «фахівців», які полюбляють перед відповідальними стартами розказувати спортсменам, що, мовляв, «ви повинні», «маєте здобути», «виконати і перевиконати» і т.п. «Нічого нікому наші спортсмени не винні. Підтримка від держави у нас настільки далека від необхідної, що більшість наших успіхів, як кажуть, не завдяки, а попри. Тому велике спасибі всім олімпійцям за те, що вони зуміли в цих умовах пробитися на головні змагання чотириріччя і представлять там нашу державу. Головне – спробувати реалізувати те, на що готовий. А вже які місця будуть – це вже як Бог дасть. Звісно, кожному спортсмену хочеться виступати якнайкраще. Будемо вболівати за наших! З найкращими побажаннями і надіями, що в недалекому майбутньому держава справді зможе створити гідні умови для розвитку спорту», – зазначив чемпіон Європи і світу з бігу на 1500 м, фіналіст Олімпіади-2004 (5 місце) і кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко.

Цього ж дня Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ШВСМ, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»), нагадаємо, спілкувалась з місцевими журналістами – у рамках проекту «На каву з чемпіонами» у кав’ярні «Круасан» у новому житловому комплексі «Водограй».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Лідія Січенікова з патріотичним презентом – на удачу перед Ріо-2016;)

***

Лідія Січенікова: Думаю, з таким «накатом» ми виграємо Олімпійські ігри (відео)

***

Лідія Січенікова: Думаю, з таким «накатом» ми виграємо Олімпійські ігри (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.