Моделі і Ко запрошують в суботу (8.11.14) в парк на оздоровчий флешмоб

0

У суботу, 8.11.14, запрошуємо на оздоровчий флешмоб на базі групи здоров’я, яка збирається на 9:30 біля кафе «Літо».

Суботній оздоровчий флешмоб вже підтримали моделі з агентства «Шоу-Тайм» на чолі з Ліною Ільніцькою та Міс Буковина Антоніною Баланецькою, красуня-співведуча «Ярмарку здоров’я 2014» (і не лише) Альона Цибух, боксери з клубу «Колізей-Машзавод», студентки «спортивного» факультету ЧНУ, каратисти з СК «Лідер», окремі журналісти, футболісти, хокеїсти та інші прихильники здорового способу життя.

Форма одягу – спортивна форма, звісно. Дистанції – 1 миля, 2 миля (і більше, якщо буде бажання). Хто схоче, може і оздоровчою ходьбою зайнятися (за бажанням).

Суботні оздоровчі пробіжки, як правило, закінчуються дружнім чаюванням (дякуючи кафе «Літо»). Прохання давати знати про свій намір приєднатися до флешмобу (тут, в коментарях або в соціальних мережах – Георгій Мазурашу, облцентр «Спорт для всіх»). І, звісно, не соромтеся запрошувати друзів! Їм сподобається;)

До зустрічі в суботу в парку!;)

Пост-фактум:)

Зібралось на суботню пробіжку (оздоровчий флешмоб, за підтримки облцентру «Спорт для всіх» і обласного відділення НОК України) все-таки малувато людей… Окреме спасибі «дебютанткам» цієї справи – директору модельного агентства «Шоу-Тайм» Ліні Ільніцькій та декільком моделям, які долучились до пропагандистського заходу (у т.ч. чинна «Льодова королева» Каріна Лістау). Як і обіцяв, підтримав оздоровчу акцію і тренер з боксу клубу «Колізей-Машзавод» Сашко Погодін з вихованцями. Відомий тележурналіст Єгор Подкидишев, як кажуть, завжди готовий:) (ми з ним пробігли 3 милі, 2 з яких трохи зашвидко, тобто «помучали» себе трохи). Велолюбителів представляв Дмитро Сав’юк, який нагадав і про пропозиції щодо спільних велопрогулянок (потенційні учасники, виходьте на зв’язок!). Звісно, ініціатор суботніх «миль здоров’я» і волонтер облцентру «Спорт для всіх» Руслана Мигалюк теж бігла (не єдина з колективу кафе «Літо»). Вона ж подбала про смачний чай на після, за що традиційне «колективне спасибі»;)

Після чаю «решткам» довелося ще трохи побігати за компанію з лауреаткою конкурсу «Льодова королева» Євгенією Козак, яка в силу об’єктивних причин прийшла пізніше.

А ось чому з десяток тих, які «залізобетонно» збирались підтримати оздоровчий флешмоб (зокрема, по інтернету підтверджували участь), не прийшли – загадка поки що:)

Чекаємо «лобістів здорового способу життя» наступної суботи о 9:30 біля кафе «Літо»! Раз директор агентства «Шоу-Тайм» Ліна Ільніцька долучилась до цього проекту, моделей точно більше буде;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Фото: Ярослав ГАЛАН
ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: Міністр Булатов і зірковий Гешко підтримали оздоровчий флешмоб у Чернівцях

***

Фото: «Буковинська миля 2013» триває («Оздоровчий флешмоб» MOVE Week)

***

Фото: До групи оздоровчого бігу приєдналась шоу-група «Вікторія»

***

Фото: Групу оздоровчого бігу підтримав футболіст «Буковини»

***

Фото: Оздоровчий флешмоб в «Жовтневому» доповнив… швейцарський вітапаркур

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.