Фото: Богатир №1 нагородив лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014»

0

У суботу, 8.03.14, на «Льодовому майданчику» відбулось нагородження лауреаток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА».

 140308-Lyodova-koroleva-nagor-sportbuk.com (26)

У церемонії взяв участь і титулований богатир Костянтин Ільїн («Найсильніша людина України»). За відсутності Івана Гешка, який вирушив на змагання до Словаччини, Костянтин вручив всім фіналісткам і лауреаткам футболки від спортклубу «Гешко», деякі презенти від обласного відділення НОК України та нагородну атрибутику від «Льодового майданчика». Йому асистував директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу та представниця господарів Діана Польова, яка була ведучою церемонії (власник «Льодового майданчика» Павло Польовий в цей час бавив неподалік донечку Глорію).

Нагадаємо, що один титул був визначений прямим голосуванням всіх охочих на порталі SportBuk.com, переможниця і перша віце-ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА – математичним підрахунком балів, набраних учасницями в Інтернет-голосуванні та за підсумками голосування журі, а ще декілька номінацій організатори назвали, враховуючи і голосування в інтернеті, і симпатії журі.

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 – Каріна Лістау

І Віце-ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 – Марія Томинець
ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 ГЛЯДАЦЬКІ СИМПАТІЇ – Анастасія Мельничук

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 Інтернет – Яна Бернштейн

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 Спорт – Ірина Черновцан

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 SportBuk.com – Євгенія Козак

ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 НОК – Ксенія Паскар

Співорганізатори конкурсу – обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», «Льодовий майданчик», модельне агентство «Шоу-Тайм», СК «Гешко» та спортивний портал SportBuk.com (за підтримки обласного відділення НОК України).

Фото: Ярослав ГАЛАН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Голосування: ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2014 (фінал)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.