Колективний перегляд матчів ЧС-2014 – в компанії красунь і зі знижкою 50%!

0

Супер акції для прихильників колективного перегляду футбольних матчів діятимуть у Чернівцях на етапі плей-оф Мундіалю-2014. Особливо вигідно і «сюрпризно» замовляти місця наперед – мінімум напередодні події.

Йдеться про паб «Наше пиво» (в народі – «Баварія») по вул. Героїв Майдану (екс-Червоноармійська), 103-Г, який є одним з найпопулярніших місцевих закладів для колективного перегляду спортивних (і, зокрема, футбольних) трансляцій.

Кожного ігрового дня відвідувачі мають можливість брати участь у різних конкурсах з приємними сюрпризами. Як ми вже повідомляли, «на кону», крім поточних презентів, – навіть два велосипеда, один з яких розігрується серед красунь-вболівальниць. Регулярно на колективних переглядах у пабі бувають почесні гості з числа відомих спортсменів (в т.ч., звісно, футболісти). Крім того, на час проведення чемпіонату світу з футболу паб «Наше пиво» подвоїв знижку для своїх постійних клієнтів.

Ще більше приємних сюрпризів для вболівальників «Баварія» пропонує на етапі плей-оф Мундіалю-2014 (з 28 червня, субота).

Починаючи з 1/8 фіналу, як повідомляє nashepivo.com, при попередньому замовленні (як мінімум, напередодні ігрового дня і не по телефону, а у адміністратора) на кожних двох осіб з компанії, яка замовила, «Наше пиво» презентує по бокалу пива.

Починаючи з півфіналів, діятиме ще одна акція: перші 5 компаній, які зроблять попереднє замовлення, отримуватимуть цілий вечір стільки ж пива в презент, скільки купують (тобто до кожного придбаного бокала пива ще один додаватиметься безкоштовно)!

В ігрові дні Мундіалю-2014 кожен може стати також володарем знижки 50%! Тобто в перерві між матчами шляхом жеребкування визначаються троє відвідувачів, які отримають наступного дня в пабі «Наше пиво» знижку 50% на пиво. Двоє – власники карток на знижку, третій – хтось із відвідувачів, які вгадали бодай один результат в конкурсі прогнозів (володарями ексклюзивної знижки можуть стати і відвідувачі, які тягнуть жереб).

І ще одна нова акція стосується учасниць фотоконкурсу серед красунь-вболівальниць (того самого, в якому розігрується велосипед): 5 дівчат, які станом на кінець поточної доби перебувають на перших 5-х позиціях в голосуванні, на другий день мають знижку 50% на пиво в «Нашому пиві». Звісно, якщо вони повнолітні і мають право купувати пиво.

Як ми вже повідомляли, деякі компанії під час колективних переглядів матчів Мундіалю-2014 отримували в презент м’яч «Brazuka», яким грають на чемпіонаті світу в Бразилії. Починаючи з півфінальної стадії цей симпатичний м’яч гарантовано діставатиметься компанії, яка матиме в активі найбільшу суму замовлення за вечір.

Під час півфіналів та матчів за призові місця, звісно, більше буде і різних конкурсів на кшталт «Забий гол – отримай знижку», швидкісного випивання пива тощо.

Приємного перегляду!

Фото з розіграшів можна подивитися тут:

***

Фото: Разом з Мундіалем-2014 стартували акція «Забий гол – отримай знижку!» і конкурс краси

***

Чемпіонат світу 2014: розклад матчів і телевізійних трансляцій

***

Голосування: Обираємо красунь-вболівальниць ЧС-2014 (розігрується велосипед!)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (12.06.14)

no images were found

***

У п’ятницю почесним гостем був чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 р. з футболу, МСМК Олександр Крохмалюк.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (13.06.14)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (14.06.14)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (15.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (16.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (17.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (18.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (21.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (22.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (30.06.14)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (04.07.14)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (05.07.14)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (08.07.14)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (12.07.14)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.