Фото: Разом з Мундіалем-2014 стартували акція «Забий гол – отримай знижку!» і конкурс краси

0

Велосипеди, футболки, м’ячі «Brazuka» та інші призи розігруються у Чернівцях під час колективних переглядів матчів чемпіонату світу з футболу, який стартував 12.06.14 в Бразилії.

Разом з Мундіалем-2014 у пабі «Наше пиво» (вул. Героїв Майдану, 103-г) стартувала акція «Забий гол – отримай знижку!». Це імпровізований футбольний конкурс, учасники якого мають можливість за влучні удари футбольним м’ячем по міні-воротах виграти картки на знижку 20% та інші презенти.

Першого ігрового дня цей конкурс проводили почесні гості колективного перегляду – відомі буковинські футболісти, колишні гравці «Буковини», одеського «Чорноморця» та інших команд майстрів Віктор Мглинець та Ігор Мігалатюк. Завдання було ніби й простим, але, як не дивно, поки що жоден учасник не зміг влучити у міні-ворота тричі поспіль, аби отримати картку на знижку. Зате інші презенти повигравали.

Футбольний м’яч «Brazuka», яким грають на Мундіалі-2014, дістався компанії, яка станом на перерву матчу Бразилія – Хорватія мала найбільшу суму замовлення.

Традиційно відбулися і змагання зі швидкісного випивання пива (через трубочку). Уперше для виявлення переможця довелося провести суперфінал, адже думки арбітрів Мглинця і Мігалатюка розійшлися – перший вважав, що на мить швидше «фінішував» Богдан, а другий вважав, що швидшим був Дмитро. Останній довів свою перевагу у «доданий час», за що отримав з рук Ігоря Мігалатюка симпатичну футболку. Щоправда, суперфіналістів знову розділила якась мить.

Звісно, презенти були розіграні і за влучні прогнози. Нічию 1:1 у першому таймі зуміли передбачити 13 відвідувачів, а підсумкові 3:1 на користь Бразилії вірно спрогнозували одразу 23 вболівальників. У т.ч. Юрій Жалоба, Віталій Якубенко, Денис Ливицький та Олександр Романюк, які вгадали обидва рахунки.

Списки влучних прогнозистів розміщуватимуться на сайті пабу (nashepivo.com). А ось поточний загальний залік конкурсу футбольних прогнозів ЧС-2014 висітиме на вході в «Наше пиво». Абсолютний переможець за весь чемпіонат отримає футболку та бочку пива, 2 місце – 9 л пива, 3 місце – 8 л пива і т.п. до 10 місця – 1,5 л пива. Це крім поточних презентів.

Багато сюрпризів очікують і на учасників конкурсів кричало і віршів з назвою «Наше пиво», які бажаючі можуть залишити на сайті nashepivo.com у розділі «Відгуки».

Розпочався і фотоконкурс краси, в якому можуть взяти участь всі охочі учасниці колективних переглядів матчів Мундіалю-2014 у пабі «Наше пиво». Для цього достатньо в ігрові вечори (до півфінальних матчів включно) повідомити ведучим про своє бажання взяти участь у конкурсі і сфотографуватися з наявною там футбольною атрибутикою. Коли фото буде додано у розділ голосування, бажано повідомити про це друзям, аби отримати більшу підтримку;) Переможниця конкурсу отримає велосипед!

Ще один велосипед дістанеться постійному клієнту «Нашого пива», який за весь час чемпіонату матиме в активі найбільшу суму замовлень під час колективних переглядів футбольних матчів у закладі.

Ведучими футбольних вечорів в «Баварії» (як ще називають цей паб в народі) є красуня Людмила Семенюк та спортивний журналіст і коментатор Георгій Мазурашу, які, як відомо, вже працювали в тандемі на «ПИВФЕСТі-2013», «Буковинській милі» та інших резонансних заходах.

Отож, паб «Наше пиво» чекає вболівальників на наступних матчах! А ось нічні поєдинки (які розпочинатимуться о 1:00 і 4:00 ночі) можна буде колективно подивитися в іншому закладі «Наше пиво» – по вул. Героїв Майдану, 29).

Тел. для довідок і замовлень:

вул. Героїв Майдану, 103-г – (03722) 4-79-70, (066) 530-80-61;

вул. Героїв Майдану, 29 – (066) 888-88-40.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (12.06.14)

no images were found

***

У п’ятницю почесним гостем був чемпіон Всесвітньої Універсіади 2009 р. з футболу, МСМК Олександр Крохмалюк.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (13.06.14)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (14.06.14)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (15.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (16.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (17.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (18.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (21.06.15)

no images were found

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (22.06.15)

no images were found

***

Голосування: Обираємо красунь-вболівальниць ЧС-2014 (розігрується велосипед!)

***

Чемпіонат світу 2014: розклад матчів і телевізійних трансляцій

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.