Боулінг: запрошуємо 24 травня на благодійний турнір в приємній компанії

0

У суботу, 24.05.14, у Центрі розваг «Панорама-Чернівці» в рамках Тижня Доброти відбудеться благодійний турнір з боулінгу «Кубок Доброти».

 DSC_3252-Panorama-bouling-mis-Ruble

У цих благодійних змаганнях візьмуть участь відомі особистості, в т.ч. депутати, бізнесмени, спортсмени, моделі, до яких можуть приєднатися всі охочі. Для цього достатньо повідомити організаторам про бажання взяти участь у «Кубку Доброти з боулінгу», зробити благодійний внесок (мінімум – 200 грн.) і завітати в «Панораму» в суботу на 12:00.

Час для проведення турніру Центр розваг «Панорама-Чернівці» надав безкоштовно, так що внески у повному обсязі будуть спрямовані на благодійність – на здійснення мрій маленьких буковинців та дітей Героїв «Небесної Сотні» в рамках проекту «Буковинська мрія», яким займається Благодійний фонд «Майбутнє України».

Переможці та призери змагань серед жінок та чоловіків будуть нагороджені медалями. Окремий трофей та приємний сюрприз чекає на учасника, який зробить найбільший благодійний внесок.

Партнером «Буковинської мрії» та «Тижня Доброти» у спортивній частині програми є і обласний центр «Спорт для всіх» (SportBuk.com).

Долучайтесь до доброї справи! Чекаємо на ваші заявки на участь у «Кубку Доброти з боулінгу»!

Контакти організаторів: <sportbuk@gmail.com>, (050) 670-68-82 (Людмила), (050) 243-69-71 (Марта), (050) 841-61-33 (Георгій).

А у четвер, 22.05.14, нагадаємо, в рамках Тижня Доброти відбудеться свято спорту і краси біля фонтану на площі Філармонії. Початок – о 17:00.

А ще до реалізації мрій маленьких мрійників можна долучитися участю в Благодійному аукціоні побачень, в якому представлені і спортсмени та спортсменки. З умовами можна ознайомитися тут:

***

Відео: У Чернівцях розгорнули рекордний найбільший прапор України (фото)

***

«Тиждень доброти»: Тенісний клуб «Ейс» здійснив дитячу мрію достроково (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.