Фото: Міс Чернівців на фонтані і «спортивні дива» в рамках Тижня Доброти 2014

0

Свято спорту і краси відбулося у четвер, 22.05.14, на площі Філармонії у Чернівцях в рамках «Тижня Доброти».

 

«Тиждень Доброти» – це складова проекту «Буковинська мрія», який вп’яте проводить в області Благодійний фонд «Майбутнє України» (Марта Левченко) з метою здійснення мрій знедолених дітей – за допомогою партнерів, небайдужих організацій і громадян.

Четвер був днем спорту і краси. Спершу на площі Філармонії чернівчани мали можливість побачити показові виступи боксерів з комплексної ДЮСШ м. Чернівців (директор – Василь Смаглій, тренер – Василь Ротар), юних каратистів з клубу «Лідер», яким асистував один з лідерів збірної України Валерій Чоботар, майстрів бойового гопака та вправних хлопців з команди STREET WORKOUT на чолі з Юрієм Мельничуком, які, як кажуть, творили дива. У У спортивній частині партнерами виступили облцентр «Спорт для всіх» і портал SportBuk.com.

Символічно, що під час показових виступів один з присутніх батьків прямо на місці записав свого 7-річного сина в клуб карате «Лідер».

Глядачі насолодилися також мистецькими виступами півфіналіста проекту «Україна має талант» Олександра Мельника, представників танцювальної студіїї «MoveOn Dance Studio» (Іван Величко) і не лише.

А увінчався День Доброти 22 травня святом краси від модельного агентства «Шоу-Тайм» (Ліна Ільніцька), а точніше – конкурсом краси Міс Чернівців на фонтані, в якому взяли участь Карина Бурла (№1), Діанетта Цибуляк (2), Тетяна Наглєр 93), Євгенія Гайфер (4), Анна Янчук (5), Олеся Гузій (6), Мар’яна Фочук (7) та Наталія Фочук (8).

За підсумками трьох виходів, в т.ч., звісно, в купальниках (якого найбільше чекала чоловіча частина публіки), журі мало назвати трьох головних лауреаток. Але одразу розібратися «арбітри краси» не змогли, тож довелося трьом дівчатам за допомогою волонтерів збирати благодійні внески в стилі «Караоке на майдані». Ці «змагання» виграла Карина Бурла (для неї волонтер назбирав понад 270 грн.), яка стала володаркою титулів Міс глядацьких симпатій та 2 віце-міс конкурсу. Звання І віце-міс дісталось Анні Янчук, а головний приз і корону отримала Євгенія Гайфер.

У п’ятницю, як нагадує «головна чарівниця» Марта Левченко, любителів настільного тенісу запрошують на благодійний турнір біля кафе «Літо» в парку ім. Т. Шевченка (початок – о 14:00). Увечері, о 18:00, у Літньому театрі розпочнеться чудовий благодійний концерт («Торнадо», шоу-група «Вікторія» і т.п.), квитки на який 10313760_653797824675053_6305381862214675084_n-boulingможна придбати прямо на місці за 25-30 грн., які, звісно, теж підуть на благодійність.

А в суботу, нагадаємо, о 12:00 в Центрі розваг «Панорама-Чернівці» відбудеться благодійний «Кубок Доброти» з боулінгу, в якому візьмуть участь відомі моделі, спортсмени, депутати, бізнесмени і просто охочі, які готові зробити благодійний внесок (мінімум 200 грн.). Грати учасники будуть безкоштовно. Призери серед дівчат і чоловіків отримають медалі, а на того, хто зробить найбільший благодійний внесок, чекає спеціальний приз і сюрприз:)

Долучайтеся до «Тижня Доброти», допомагайте втілювати мрії малечі, вони дуже-дуже чекають на маленькі дива в якості здійснення мрій!

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Олександр Мельник (Україна має талант 4)

***

Хіп-хопер Іван Величко у Лас-Вегасі

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.