Фото: Буковинці медально представили Україну на Чемпіонаті світу з кемпо

1

11 нагород здобули буковинці на Чемпіонаті світу з кемпо IKF (змішані бойові мистецтва) 2013 р. в Анталії (Туреччина).

 

Всеукраїнська федерація кемпо базується у Чернівцях. Очолює її Ігор Сич, який має досвід тренерської роботи і kempo-kadrв Румунії, а торік став чемпіоном світу з кемпо серед ветеранів. Тренує він у залі Асоціації «Техноспорт» (вул. Руська, біля мототраси) і в залі КДЮСШ на вул. Б. Хмельницького. Тепер кемпо розвивається і в клубі карате «Бусі-до», чий вихованець-каратист Василь Лісютенко вирушив у складі української команди (укомплектованої буковинцями) до Анталії на 10-й Чемпіонат світу з кемпо IKF.

У новому для нього виді спорту Василь Лісютенко дебютував блискуче, здобувши у категорії 80 кг «золото» у ката та «срібло» у семі-контакті (поєдинки з зупинками, обмежений контакт).

Іван Гордаш (майстер спорту з вільної боротьби) у категорії 85 кг став бронзовим призером у номінації sudmission (садмішин). Відомий рукопашник Олександр Гіщук здобув «бронзу» у кемпо фул-контакті. Анатолій Третьяк (який тренується у Ігоря Сича) у категорії +100 кг завоював аналогічну нагороду у кемпо фул-контакті. Наймолодший член української команди Андрій Сич (14 років) у віковій групі 12-14 років став переможцем у категорії 50 кг у кемпо фул-контакт (виграв у 4-разового чемпіона світу з Таїланду), а в кемпо семі-контакт виборов «срібло», а в садмішині сину і вихованцю Ігоря Сича довелося змагатися у вазі до 55 кг (бо не було в його категорії учасників) і став там бронзовим призером.

Сам Ігор Сич серед ветеранів у категорії +100 кг записав до свого активу 3 медальні виступи: кемпо семі-контакт – 1 місце, кемпо ММА – 1 місце і садмішин (грепплінг) – 2 місце.

Федерація та спортсмени дякують за допомогу у підготовці до змагань тренерам клубу «Бусі-до» Павлу і Аліні Побуряним, директору КДЮСШ Володимиру Смаглію та тренеру Івану Тащуку. Особлива подяка – директору Агрофірми «БАСА» Аліку Біволу.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Буковинці на Чемпіонаті світу з кемпо 2013 р. (SportBuk.com)

***

Federation Kempo Ukraine, Федерація кемпо України, Всеукраїнська федерація кемпо, Ігор Сич кемпо, Sych Igor Kempo, кемпо Україна, кемпо в Україні, кемпо на Буковині, кемпо у Чернівцях, кемпо Бковина, кемпо Чернівці, новини спорту, спорт новини, новини буковинського спорту, новини спорт Буковина, новини чернівецького спорту, новини спорт Чернівці, Буковинський спортивний портал sportbuk.com, буковинський спорт Мазурашу, спорт Чернівці Мазурашу, буковинський спорт sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.