Відео: «Буковина» здолала «Сталь», але знову за недостатньої підтримки…

2

У 23 турі першолігової першості України з футболу 12.04.14 чернівецька «Буковина» переграла вдома алчевську «Сталь».

1:0
1:0

«Буковина» – «Сталь» – 2:0 (Подоляк, 13, Палагнюк, 72)

12 квітня. Чернівці. КСОП «Буковина». Оцінка поля – 4. 2000 глядачів.

Арбітр – Яблонський (Тернопіль), асистенти арбітра – Бучинський, Трач (обидва – Тернопіль), четвертий арбітр – Когут (Тернопіль), спостерігач арбітража – Соботюк (Київ).

«Буковина»: Бахтіяров, Жовтюк, Темерівський, Маковійчук (Головачук, 82), Ільїн, Орловський, Пантя (Немтінов, 75), Степанков (Блажко, 77), Найко, Подоляк (Лисюк, 65), Палагнюк. Запасні: Одольський, Бульбук, Пислар. Головний тренер – Юрій Гій.

«Сталь»: Ганєв, Солдат, Максименко, Пунгуе Колінс, Хромих, Дегтярьов, Батіщев (Трояновський, 46), Батюшин, Леонов (Гордя, 87), Сікорський, Акименко. Запасні: Піцан, Єрмаков, Нікітенко. Головний тренер – Вадим Плотников.

Попередження: Пунгуе Колінс (27), Найко (29), Трояновський (46), Палагнюк (49), Дегтярьов (58), Леонов (84), Орловський (87).

Як відомо, за декілька днів до звітного матчу про проблеми «Буковини» у Чернівцях в «Будинку з левами» поспілкувались президент Професійної ліги України Мілетій Бальчос та новий голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк. Останній зазначив, що команда не залишиться наодинці зі своїми проблемами. Але наголосив, що не варто розраховувати на фінансову підтримку з боку крайової влади, яка вважає, що треба робити акцент на маркетингові ходи, шукати можливість природнім шляхом залучати партнерів і спонсорів, а також, звісно, побільше вболівальників на трибуни! Адже, вкотре нагадаємо, якби шанувальники «Буковини» збирались на домашніх матчах в кількості 6 і більше тисяч, чернівецька команда могла би продовжувати виступи навіть за відсутності спонсорів… Але… Хоч порівняно з іншими командами у нас відвідуваність ніби непогана, проте до «виживального» мінімуму, на жаль, далеко. А отже, виходить, буковинські вболівальники більше розказують про те, як вони переживають за долю улюбленої команди, а ось ділами це підтверджує лише дуже незначна частина… Іншими словами, багато хто «фальшивить». Краще не шукати «крайніх» та «на кухнях» звинувачувати владу і ще когось там в тому, що не допомагають «Буковині», а просто йти на стадіон з рідними, друзями, сусідами, аби «не словом, а ділом» підтримати головну футбольну команду краю!

23 тур

12.04.2014 Буковина – Сталь – 2:0

12.04.2014 Десна – Суми – 4:0

12.04.2014 Зірка – Полтава – 2:0

12.04.2014 Миколаїв – Украгроком – 2:1

12.04.2014 Нафтовик-Укрнафта – Геліос – 0:1

12.04.2014 Динамо-2 – Титан – 6:0

12.04.2014 Авангард – Нива Т – 0:0

13.04.2014 Олександрія – Олімпік –

Усі результати і календар можна подивитися тут:

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 1

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 2

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 3

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій, недорого)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Роман Ванзуряк: «Буковина» не залишиться наодинці зі своїми проблемами

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк зустрівся з президентом Професіональної футбольної ліги України Мілетієм Бальчосом для обміну думками з приводу нинішніх проблеми футбольної команди «Буковина».

Мілетій Бальчос звернувся до очільника крайової влади з питаннями, які потребують негайного вирішення – фінансування клубу, допомога у погашенні боргів та залучення потенційних інвесторів для подальшого розвитку футбольної команди.

«Я, як представник крайової виконавчої влади, запевняю, що футбольний клуб «Буковина» не залишиться наодинці зі своїми проблемами, – наголосив Роман Ванзуряк. – У зв’язку з тим, що в країні склалася не тільки складна політична ситуація, а й економічна, наразі немає можливості допомогти державними коштами. Але крайова влада сприятиме у вирішенні проблем «Буковини» – зокрема у створенні оптимальної логістичної мережі, об’єднанні всіх небайдужих до майбутнього футбольної команди».

Роман Ванзуряк відзначив, що важливим аспектом у відновленні ефективної діяльності футбольної команди є створення висококваліфікованого професійного менеджменту клубу, який забезпечуватиме його прибутковість.

Очільник обласної виконавчої влади запропонував провести розширену зустріч з представниками клубу, громадським сектором, вболівальниками, представникми бізнесових та благодійних організацій для оперативного узгодження напрямків виходу зі скрутного становища головної команди краю.

oda.cv.ua

***

2 Comments
  1. Фанат says

    Коли будуть фото???

    1. Був не біля компа, зараз починаю обробку фоток, так що незабаром, сподіваюсь;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.