Меморіал Панасюка 2018 виграв Водоканал (відео, фото)

0

У суботу, 24.11.2018 р., у ФОК «Олімпія» відбувся IV турнір пам’яті чернівецького коментатора і ведучого телеканалів «Футбол» (1 і 2) Сергія Панасюка.

У Меморіалі взяли участь 4 команди, які зіграли за коловою системою:
Друзі – Водоканал – 0:3
Панасюк-1 – Панасюк-2 – 0:4
Панасюк-2 – Друзі – 0:1
Водоканал – Панасюк-1 – 4:0
Панасюк-1 – Друзі – 3:1
Панасюк-2 – Водоканал – 0:0

Одразу після завершення змагань відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь батьки Сергія Панасюка, його дружина Олександра та директор ФОК «Олімпія» Євген Дзівідзінський. Останній спершу попросив вшанувати хвилиною мовчання пам’ять жертв голодомору. А потім нагадав, що нещодавно чернівецька команда взяла участь у Меморіалі Сергія Панасюка у Києві і стала його переможцем.

Рідні подякували організаторам та друзям за те, що пам’ятають про Сергія і беруть участь у турнірі пам’яті. А Олександра Панасюк розповіла ще трішки про Сергія, зазначивши, що присутні знали його «з футбольної сторони», а він ще був чудовим чоловіком, справжньою опорою, з відмінним почуттям гумору тощо. А ще, виявляється, Сергій почав було захоплюватися грою на гітарі, вечорами чимало часу присвячував музиці, тому на пам’ятнику присутні і ноти – з його улюбленої пісні.

На нагородженні відзначені були і кращі в кожній команді, якими були названі Михайло Ніколаєв (Друзі), Петро Бабій (Панасюк-1), Олег Клевчук (Панасюк-2) та Володимир ?Лобуштий (Водоканал).

Фото:

***

Відео:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.