Баскет: Чернівчани знову відзначились у фіналі Чемпіонату України 3х3

0

У фінальній частині Чемпіонату України з баскетболу 3х3 2018 р. «MONBAT final road to Ljubljana» (і відбір на на Челленджер у Словенію), який відбувся на майданчику Арт-заводу Платформа, вдало виступили вихованці обласної ДЮСШ (тренер – Геннадій Водовоз).

«Закінчився фінал Чемпіонат України з баскетболу 3х3 чернівецька команда БК STARLIFE-ЧОДЮСШ в категорії U-18 посіла загальне 5 місце. Хлопці показала бійцівські якості, молодці. В черговий раз чернівецька команда відзначилась у фіналі чемпіонату України», – повідомив голова обласної федерації баскетболу Олександр Тюрін.

Склад команди STARLIFE-ЧОДЮСШ: Микита Цуркан, Олег Побережник, Альберт Білоусов, Олександр Радомський.

У номінації “Юнаки U-18” у фінальній частині змагались: БК «Житомир», «AUX» (Кропивницький), «AMP-BASKET» (Рівне), «Starlife» (Чернівці), «Бульдоги» (Київ), «Left Coast» (Київ), «DIDIBAO» (Каменець-Подільський), «Топ пик».

У дорослих:

Чоловіки: “Криптонці” (Київ), БК «Житомир», «ПромБудСфера» (Луцьк), «AMP Basket» (Рівне), «Динамо» (Одеса), «Желейный человек» (Київ), «Новая Каховка», UkrDealing (Київ), «Полтава», «Deti» (Полтава), «Против всех» (Дніпро), «Бреган і Ко» (Черкаси).

Жінки: БК «Каліпсо» (Житомир), «TIGRIS» (Київ), «МОБІ» (Бровари), «МОБІ – 2» (Бровари), «Франківськ».

Катерина КУЗИК, SportBuk.com

***

***

***

***

***

Чернівецький етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3 «CHERNIVTSI CUP 2018» гостював на нових майданчиках у студмістечку ЧНУ. Результати можна подивитися тут:

***

***

Успіхи чернівчан у фінальній частині ЧУ з баскетболу 3х3 2016 (фото, відео)

***

ЧУ з баскетболу 3х3 2016 у Чернівцях виграли збірник України і Ко (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.