Приємно, що вперше цього року домашня зустріч підопічних Геннадія Водовоза відбувалася з глядачами. Тож гравці буковинської команди отримали чудову вболівальницьку підтримку.

Перша чверть завершилася з невеликою перевагою баскетболістів «CHE-BASKET» – 35:31. А у другій чверті господарі майданчику зуміли збільшити свою перевагу у рахункові – 60:50. У третій чверті також домінував колектив «CHE-BASKET». Підопічні Геннадія Водовоза повели з рахунком 86:68 та зробили вагому заявку на успіх.
У четвертій чверті гості зуміли скоротити перевагу буковинської команди, однак гравці «CHE-BASKET», які мали велике бажання зрівняти рахунок у фінальній серії, святкували перемогу – 116:107.

Найрезультативнішими у складі «CHE-BASKET» стали Олександр Шашков (30 очок) та Максим Воробйов (27+14 підбирань). Приємно, що вдалий матч собі в актив записали вихованці буковинського баскетболу Нікіта Когут та Ігор Федчук, який поновив нещодавно поновив свої виступи за «CHE-BASKET». Нікіта та Ігор набрали по 16 очок. В активі Нікіти Когута також 10 підбирань.Відзначимо також ще одного досвідченого гравця Андрія Кобця, який набрав 15 очок і зробив 9 результативних передач.

У лавах «Хмельницької Політехніки» найрезультативнішим став буковинський баскетболіст Василь Федоряк – 30 очок і 15 підбирань.

Тепер команди зіграють у Хмельницькому третій матч фіналу плей-оф, який і визначить переможця першолігового чемпіонату України. Переконані, що підопічним Геннадія Водовоза до снаги вдруге здолати суперника та зробити чудовий подарунок шанувальникам буковинського баскетболу.

«CHE-BASKET» – «Хмельницька Політехніка» – 116:107 (35:31, 25:19, 26:18, 30:39)Судді: Сергій Тисленко, Дмитро Михайлов, Андрій Менько.

«CHE-BASKET»: Олег Овсієнко, Микита Цуркан, Максим Нестеренко, Андрій Кобець (15), Вадим Івонуц, Ігор Федчук (16), Нікіта Когут (16+10 підбирань), Денис Камінський, Олександр Шашков (35), Олександр Радомський, Максим Воробйов (27+14 підбирань), Владислав Лисаненко (7).

«Хмельницька Політехніка»: Роман Савіч (2), Вадим Палюх (9), Микита Базилєв (28), Сергій Ярошевич (3), Микола Несущий (3), Олександр Бужанський (4), Олександр Євчишин, Сергій Кузьменко (10+16 підбирань), Василь Федоряк (30+14 підбирань), Андрій Аніськов, Максим Лисяк (18), Олег Сивулицький.