Успіхи чернівчан на Karate1 Series A Salzburg 2017 і не лише

2

Вдало виступив на представницьких змаганнях «Karate1 Series A – Salzburg 2017» в Австрії перспективний чернівецький каратист Ризван Талібов, який поступився лише майбутньому чемпіону і призеру.

 

Про виступ свого підопічного SportBuk.com розповів його наставник – тренер клубу «Максимум» і голова обласної федерації карате Станіслав Золотухін
«Ризван Талібов сьогодні порадував сенсея. На Karate1 Series A у Зальцбургу виграв перший бій у голландця (0-0, по хантею), другий у англійця Брауна (1-0), у третьому поступився французу Логану да Кості після спірного рішення рефері (вигравав 2-1 і програв по хонсоку по 2-й лінії). Да Коста став чемпіоном у цій категорії до 75 кг. А Ризван у втішних поєдинках впевнено виграв у мексиканця (3-0) і хорвата (4-3), після чого у своєму 6-му двобої, за вихід в медальний поєдинок, програв за додатковим показником Ноа Біч (Німеччина) – 2-2. Ноа Біч в наступному бою виборов «бронзу». У підсумку в активі Різванова – 4 перемоги і бойові програші чемпіону і бронзовому призеру. Вважаю, Ризвана можна сміливо привітати з 7-м місцем серед приблизно 150 учасників. Залишається побажати йому й надалі не опускатися в результатах, а лише додавати».

***

30.09-01.10.17 в Одесі відбувся Чемпіонат України серед школярів МТ «Black Sea Cup», – повідомляє спортклубу «Лідер». Від СК «ЛІДЕР» змагався там Олександр Карась у категорії U-21 (-75 кг). У першому поєдинку він виграв 3:0 у одесита з клубу «Легіон», у другому здолав 2:0 земляка-чернівчанина з клубу «Дзаммай», у третьому (фінал) вів проти одесита з клубу «Рояль» 2:0, але на останніх секундах пропустив удар і не встиг відігратись – 2:3. У підсумку – «срібло».

***

А в Румунії відзначились вихованці клубу «Тай-Сен», які, як повідомив Євген Мотовилін, вибороли перше командне місце. Чекаємо подробиць, зі списком переможців і призерів.

***

***

Чернівчани серед героїв на Karate1 Series A та Sen-Bin International 2017

***

Чернівчани через Будапешт пробились на іспанський чемпіонат світу 2017 (фото)

***

Цікава мотивація до занять карате (відео)

***

Карате: Чернівчанин Чоботар – Grand winner Прем’єр-ліги 2016

***

ЧЕРНІВЧАНИН ДОБРАВСЯ ДО МЕДАЛЬНОГО ДВОБОЮ НА GERMANY OPEN 2017

***

ЩЕ ОДНА СЕКЦІЯ ДЗЮДО У ЧЕРНІВЦЯХ – У «ПАНОРАМІ» (САДГОРА)

***

ЦІКАВА МОТИВАЦІЯ ДО ЗАНЯТЬ КАРАТЕ (ВІДЕО)

***

БУКОВИНЕЦЬ ЧОБОТАР – ПРИЗЕР ЄВРО-2017 З КАРАТЕ ВЖЕ В ОЛІМПІЙСЬКОМУ СТАТУСІ (ФОТО)

***

ЧОБОТАР І ПІКУЛІН РОЗПОВІЛИ ПРО УСПІХИ 2016 І ПІДГОТОВКУ ДО ТОКІО-2020 (ВІДЕО)

***

ОДИН З ЛІДЕРІВ УКРАЇНСЬКОГО КАРАТЕ ПРОСЛАВЛЯТИМЕ УГОРЩИНУ

***

СК «ЛІДЕР» (ЧЕРНІВЦІ): КАРАТЕ, СТРЕЙЧИНГ (СТРЕТЧИНГ)…

***

КАРАТЕ: ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР – GRAND WINNER ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ 2016

***

ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР ЗНОВУ ПІДКОРЮЄ ЛАС-ВЕГАС І ВИХОДИТЬ У ФІНАЛ USA OPEN 2016

***

2 Comments
  1. Сергій says

    Це все класно, чому не написали про Олександра Доскальчука першого в Україні володаря пояса М1? ? Чи ви пишете тільки про те з ким каву п’єте ??

    1. Шановний “Незнайомцю” (або знайомий, не знаю)!
      По-перше, я каву п’ю вкрай рідко, не полюбляю:) І, так вже сталось, з фігурантами з цього матеріалу не пив ні каву, ні чай:) Поки що, як мінімум:)
      Друге. Цей матеріал від представників федерації (і клубів), з фото. З мінімальними корективами був розміщений на сайті.
      Третє. Вітання Олександру Доскальчуку з тим успіхом! Думаю, для нього і для представників ММА (і панкратіону, припускаю) – це ЗНАКОВА ПОДІЯ, правда? Дякую Вам, що повідомили про це, я намагаюсь відстежувати, передусім, знакові успіхи в олімпійських видах, і те все, що хотів би, не встигаю охопити… Був би набагато щасливіший, як вболівальник, якби хтось із наших земляків досяг високих світових вершин у висококонкурентному олімпійському виді єдиноборств…
      Четверте. Якщо маєте час і натхнення, напишіть, як це зробили, наприклад, сьогодні представники “ТайСену” (http://sportbuk.com/2017/10/uspihy-chernivchan-na-bihor-open-2017-foto/), інформацію про цей успіх Сашка і скиньте приватним повідомленням на Facebook або на SportBuk@gmail.com, без проблем розміщу.
      П’яте. Журналістикою я займаюсь на громадських засадах у вільний від основної роботи час… Відповідно, висвітлюю стільки, скільки встигаю (у т.ч. по ночах), починаючи з найбільш пріоритетних у класичному спортивному розумінні подій і успіхів земляків. З боку легко зауваження робити:) Спробуйте долучитися до цієї громадської спортивно-інформаційної роботи;) Більше того, можете спробувати знайти спонсора для Ваших публікацій – без проблем;) Я таких знайти не можу:)
      Успіхів і лише найкращого!
      З повагою, Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.