Чернівчани серед героїв на Karate1 Series A та Sen-Bin International 2017

0

Немалий «чернівецький десант» засвітився цього уїк-енду на Karate1 Series A в Стамбулі (Туреччина). Ці змагання називають другими за престижністю після Прем’єр-ліги карате.

 

Найвдаліше серед буковинців у Стамбулі виступив титулований Валерій Чоботар зі спортклубу «Лідер», який на міжнародній арені у клубних змаганнях виступає за угорський клуб «BVSC-ZUGLÓ». Валерій дійшов до півфіналу, здолавши по ходу наступних суперників: Mizov Beslan (RUS) – 3:0, BELAL MOHAMED (FRA) – 2:1, Zadro Damir (BIH) – 2:2 (перемога за додатковим показником), KOIKE MAKOTO (JPN) – 9:1, Wu Chun-Wei (TPE) – 4:1. У півфіналі чернівецький каратист поступився GHARARIZADEH_MAHANI MAHDI (IRI) – 1:4. Після цього був двобій за «бронзу» проти турецького спортсмена CEVAHIR EMRE (TUR) – 1:2. Такий результат фігурує в протоколі. Проте насправді чернівчанин вів 2:1 і за секунди до завершення двобою його дискваліфікували, але навіть його наставники Андрій Лазоренко та Олександр Пікулін не можуть пояснити, за що (сподіваємось, вдасться це відео знайти і спробувати розібратися з фахівцями в цій ситуації). Цікаво, що зовсім нещодавно щодо Валерія Чоботаря, який є чинним Grand winner Karate1 Premier League 2016, арбітри прийняли незрозуміле рішення, також у матчі за «бронзу», на Karate1 Premier League 2017 у німецькому Лейпцигу

Інші вихованці «СК «Лідер»,, також представляючи угорський «BVSC-ZUGLÓ», поступились у першому раунді змагань: Євген Пилипюк (-67 кг), Олександр Карась, Олександр Качуровський, Родіон Ончуленко (-75), Микита Ончуленко (-84), Сергій Скрипник (+ 84).

Виступали на Karate1 Series A в Стамбулі і двоє вихованців іншого чернівецького клубу «Maximum». Ризван Талібов, який раніше тренувався у Павла Шестакова, а тепер під керівництвом Станіслава Золотухіна, провів у категорії -75 кг 2 поєдинки: BAJRAMI ALBIARD (KOS) – 8:0, SALAPURA DJORDJE (SRB) – 2:3. А Василь Биндю – один: Tebuev Tau-Bek (RUS, 5 підсумкове місце) – 1:2.

***

***

І чернівецькі успіхи у Києві

Тим часом, як повідомляє на своїй сторінці у Facebook інший титулований чернівецька каратист Євген Мотовилін (який тренує у клубі «Tay-Sen», представники цього клубу успішно виступили на всеукраїнському турнірі «Sen-Bin International Open Karate Cup», де, за словами Євгена, змагались близько 600 спортсменів з 40 клубів.  

У «тай-сенівців» 2 золоті, 3 срібні і 2 бронзові нагороди. Цікаво, що один з фіналів, у категорії до 63 кг, був чернівецьким – Володимир Вакарюк у вирішальному двобої здолав одноклубника Андрія Сенюка. Ще одне перше місце виборов Максим Зрибнєв у категорії -52 кг. «Срібло» індивідуальне в активі ще Миколи Мануїли, а в командному куміте у нього ж, з ним в команді виступали Андрій Сенюк та Максим Купчанко. Бронзовими призерами стали Дмитро Карвацький (+70) та Михайло Панкратов.

***

***

***

***

Чернівчанин добрався до медального двобою на Germany Open 2017

***

Ще одна секція дзюдо у Чернівцях – у «Панорамі» (Садгора)

***

Цікава мотивація до занять карате (відео)

***

БУКОВИНЕЦЬ ЧОБОТАР – ПРИЗЕР ЄВРО-2017 З КАРАТЕ ВЖЕ В ОЛІМПІЙСЬКОМУ СТАТУСІ (ФОТО)

***

ЧОБОТАР І ПІКУЛІН РОЗПОВІЛИ ПРО УСПІХИ 2016 І ПІДГОТОВКУ ДО ТОКІО-2020 (ВІДЕО)

***

ОДИН З ЛІДЕРІВ УКРАЇНСЬКОГО КАРАТЕ ПРОСЛАВЛЯТИМЕ УГОРЩИНУ

***

СК «ЛІДЕР» (ЧЕРНІВЦІ): КАРАТЕ, СТРЕЙЧИНГ (СТРЕТЧИНГ)…

***

КАРАТЕ: ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР – GRAND WINNER ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ 2016

***

ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР ЗНОВУ ПІДКОРЮЄ ЛАС-ВЕГАС І ВИХОДИТЬ У ФІНАЛ USA OPEN 2016

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.