«Море пенальті» на фініші Кубку Чернівців 2017 з футболу серед школярів (фото)

0

Надзвичайно інтригуючими і драматичними двобоями увінчалися змагання з міні-футболу серед чернівецьких школярів, приурочені Дню міста 2017.

 

Вирішальні поєдинки відбулися 6.10.2017 р. на майданчику з штучним покриттям гімназії №4 (яку нерідко згадують в контексті відомих випускників-політиків – Арсенія Яценюка, Максима Бурбака та інших).

Серед 5-класників у матчі за 3 місце представники ЗОШ №25 переграли ліцей №4.

Фінальний матч у цій віковій групі (гімназія №1 – ЗОШ №27) завершився унічию 1:1. Гімназисти першими повели у рахунку (хоча ігрова перевага ніби була більше на боці суперників). А зрівняв рахунок капітан команди ЗОШ №27 Олександр Гавлюк (син головного тренера баскетбольного клубу «Старлайф» В’ячеслава Гавлюка). Далі була серія пенальті, яка затягнулась і принесла, зрештою, підсумкову перемогу гімназії №1.

У старшій віковій групі перехідний кубок мера розігрували за коловою системою. Перед нагородженням зустрілись команди ЗОШ №33 та гімназії №4. Представники 33-ої школи вели 2:0, але господарі змагань рахунок зрівняли. І навіть мали доволі серйозні можливості для того, щоби вирвати перемогу. Але гра завершилась унічию, що виявилось на руку ЗОШ №25, яка здобула перехідний трофей. Вони перемогли 5:2 гімназію №4, 5:1 ЗОШ №8 і зіграли унічию 2:2 із ЗОШ №33 (причому також програвали по ходу 0:2, і зрівняли на останній хвилині зустрічі!).

У церемонії нагородження взяв участь міський голова Олексій Каспрук. Крім традиційних нагород, Валерій Васильєв вручив переможцям турніру серед 5-класників симпатичний комплект форми від випускника гімназії №4 Олександра Білоуса, який, як вже повідомлялось, граючи другий сезон у німецькій Ландеслізі за «SV 09 Arnstadt», примудрився назбирати у клубних командах різних вікових номінацій з два десятка комплектів б/у футбольної форми і передає її через облцентр «Спорт для всіх» землякам. Молодець!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Футбол: Шкільний Кубок Чернівців 2017 стартував «з німецьким підтекстом» (фото)

***

***

На Кубку Каспрука 2015 в «гімназії Яценюка» голи забивав Бурбак (фото)

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.