Футбол: Шкільний Кубок Чернівців 2017 стартував «з німецьким підтекстом» (фото)

1

На старті традиційного вже Кубку Чернівців з футболу серед місцевих шкільних команд у центрі уваги опинилась… «німецька тема».

На офіційне відкриття змагань у гімназії №4 (екс-школа №9, в якій навчались Арсеній Яценюк, Максим Бурбак та інші політики «високого польоту») запросили «футбольного випускника» Олександра Білоуса, який, граючи другий сезон у німецькій Ландеслізі за «SV 09 Arnstadt», примудрився назбирати у клубних командах різних вікових номінацій з два десятка комплектів футбольної форми для буковинських земляків.

А почалось все, як ми вже повідомляли, із запитання викладача гімназії №4 Валерія Васильєва до Сашка, чи не міг би він знайти якусь б/у форму для футболістів з рідного навчального закладу. Олександр Білоус «трохи перестарався» і назбирав у одноклубників значно більше тієї форми, яку в Чернівці допомогла перевезти на волонтерських засадах Юліана Рудая-Маркизан.

Перші комплекти Сашко віддав рідній гімназії, а далі вже б/у форму отримають і інші шкільні та/або аматорські команди, чиї представники «засипали» чернівецького легіонера «SV 09 Arnstadt» відповідними проханнями після того, як інформація про ці комплекти потрапила в публічну площину.

У коментарі SportBuk.com Олександр Білоус зазначив, що сам не очікував такого «масового повороту». Представники німецького клубу виявились дуже навіть людяними і, відгукнувшись на прохання українського легіонера, оперативно провели «ревізію» та й віддали йому всю наявну форму, в якій тепер не грають команди «SV 09 Arnstadt». Ось вам і «жорсткі і холодні німці»…:)

Для подальшої передачі іншим командам Сашко залишив ті комплекти обласному центру «Спорт для всіх», який має віддавати форму лише під час спортивно-масових заходів за участю претендентів на «німецькі презенти». Один комплект отримають переможці згаданого вище шкільного Кубку Чернівців з футболу, який присвячений, звісно, Дню міста, і завершиться фіналом 6 жовтня о 13:00 на майданчику з штучним покриттям гімназії №4.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Зональні змагання шкільної Спартакіади, ЗОШ №28 – гімназія №4:

***

***

«Футбольний випускник» гімназії Яценюка і Бурбака «втер носа» колегам-політикам

***

«Гімназія Бурбака» прийняла першість з черлідингу і Кубок мера з футболу (фото)

***

«Гімназія Яценюка» розпочала з перемоги Кубок Каспрука з міні-футболу (фото)

***

1 Comment
  1. Валерій Васильєв says

    Хочу відзначити, що “б/у” – це не в нашому розумінні. Форма дуже в пристойному стані, дуже якісна (не китайського, а німецького виробництва відомих спортивних фірм). Відібрана з німецькою педантичністю, охайна та випрана. Отже варто за неї і поборотися. Бажаю спортивних успіхів майбутнім володарям!

Leave A Reply

Your email address will not be published.