22 грудня перевибори керівника буковинської федерації баскетболу

0

У п’ятницю, 22.12.16, відбудеться звітно-виборча конференція Чернівецької обласної федерації баскетболу.

basket-obl-federatsia-logo

Про це повідомляє президія федерація. Місце проведення конференції – Центральний палац культури м. Чернівців (площа Театральна, 5).

Серед ключових пунктів порядку денного будуть перевибори голови федерації. Декілька каденцій на цій громадській посаді працював колишній перший заступник міського голови, а нині голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Микола Попадюк. Чи виставлятиме Микола Петрович свою кандидатуру на наступний термін, поки що точно невідомо. Найімовірніше, він підтримає кандидатуру теперішнього заступника голови федерації Олександра Тюріна. Утім, не будемо забігати наперед…

***

Баскетбол: тренування чернівчан під керівництвом збірника України (відео, фото)

***

У Чернівцях відбувся тренерський семінар

У Чернівцях відбувся тренерський семінар за програмою “Курси підвищення кваліфікації тренерів ФБУ”.

Учасник семінару, асистент головного тренера національної збірної України Олег Юшкін прокоментував підсумки семінару: “Відразу хочеться висловити подяку за прийом і організацію семінару президенту Федерації баскетболу Чернівецької області Миколі Петровичу Попадюку і його заступнику Олександру Юрійовичу Тюріну, також президенту БК Starlife Івану Українцеву.
Думаю, дуже важливо, що на семінар залучили чимало студентів і сподіваюся хтось із них всерйоз візьметься за тренерську роботу в баскетболі. Не секрет, що дуже багато залежить від тренера і коли в нашому баскетболі будуть з’являтися молоді та енергійні тренери. Я переконаний, що спілкування і обмін інформацією в професійному колі – це один із шляхів руху до кращого, до досконалості”.

Фото можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.