Фаворити Ліги чемпіонів Буковини 2016 – «Волока», «Біла-Урожай», «Неполоківці»…

0

У Лізі Чемпіонів районів Чернівецької області – змаганнях, які проводить Чернівецька обласна федерація футболу – закінчився перший, груповий етап, що проходив у два кола, і настала пора плей-оф. Нагадаємо, у чотирьох групах грали по три команди, по дві з яких продовжують боротьбу за титул Ліги на стадії плей-оф. Багато важливих акцентів розставили матчі першого кола групового етапу, тому останній тур фактично для всіх груп став лише формальністю, оскільки майже всі чвертьфіналісти турніру вже були відомі.

У групі «А» впевнено вийшли до стадії плей-оф чернівецький  ФК «Біла-Урожай» зі 100-відсотковим показником та ФК «Купка», залишивши аутсайдера групи ФК «Герца» без жодного турнірного очка.

Група « відзначилася значним відривом переможця групи ФК «Волока» від інших суперників, а друге місце посів ФК «Рукшин» з хотинщини. Поза зоною плей-оф лишився ФК «Магала» – без жодної перемоги, зате, принаймні, з двома нічиями, в тому числі й проти лідера групи.

Подібно до сценарію групи «А» закінчила груповий етап змагань і група «С», де перемогли дебютанти турніру ФК «Тереблече», а друге місце посів чернівецький «Дрім-Тім», залишивши на останньому місці «Буковинську надію-Фортуну» зі сторожинеччини.

Переможцем групи « став ще один дебютант Ліги Чемпіонів – ФК «Неполоківці», що двічі переміг дворазового переможця турніру ФК «Старий Вовчинець», який, втім, вийшов із групи до плей-оф із другого місця, а останню позицію в групі посіли футболісти ФК «Перківці».

І ця вісімка продовжує боротьбу за трофей турніру сезону 2016 року. Перші матчі ¼ фіналу стадії плей-оф відбулися протягом 21-22 вересня. У трьох парах протистояннь виявлення переможця ще попереду, а от у парі «Волока» – «Старий Вовчинець», схоже, все зрозуміло, і тільки щось надзвичайне може допомогти вовчинецькій команді подолати бар’єр волочан. «Волока» перший матч зіграла на домашньому полі й розгромила дворазового володаря ЛЧ Чернівецької області з рахунком 4:0. Що й казати, волочани зараз у відмінній формі й розбивають опонентів на всіх фронтах, перебуваючи також у ролі лідера Чемпіонату Чернівецької області з футболу!

Таке собі «чернівецьке дербі» відбулося на полі приміського с. Біла, де зійшлися місцеві «Біла-Урожай» і «Дрім-Тім». Номінальні гості – «команда мрії» – відкрила рахунок вже на другій хвилині матчу й відійшла назад, віддавши ініціативу господарям. А ті, володіючи м’ячем левову частину матчу, так і не спромоглися на бодай якусь відповідь. Кілька напівмоментів – от і все, що «Біла» могла запропонувати супернику. А «Дрім-Тім» у другому таймі «зловив» господарів на контратаці й відзначився вдруге. Таким чином гостьова перемога 0:2 дає значну перевагу дрімтімівцям перед матчем-відповіддю, проте, враховуючи, що команди зіграють на тому ж полі, зкидати з рахунків «Білу-Урожай» поки ще зарано.

В іншій парі «Купка» приймала на своєму полі «Неполоківці» – дебютанта турніру, що дуже непогано проявив себе на груповому етапі. Але в цій грі господарі виявилися сильнішими й не дали шансів неполоківчанам зачепитися хоча б за мінімальну поразку. 2:0 – перемога впевнена, хоча, згадуючи змістовну й результативну гру «Неполоківців» у групі «D», футболістам Купки на виїзді точно легко не буде.

Остання гра перших чвертьфіналів відбулася в «Тереблече», де місцева дружина приймала ФК «Рукшин» з хотинщини. Тут була зафіксована єдина нічия – 1:1, і суперникам за тиждень прийдеться розпочинати все з початку, хоч і при певній психологічній перевазі «Рукшина», якого влаштує навіть нульова нічия. Таким чином, найбільша інтрига цієї стадії Ліги Чемпіонів очікує на нас саме в цій парі.

Матчі-відповіді відбудуться 28-29 вересня. В них зіграють:

28 вересня

с. Неполоківці (16-00) ФК «Неполоківці» – ФК «Купка»

29 вересня

с. Біла (16-00) «Дрім-Тім» – «Біла-Урожай»

с. Старий Вовчинець (16-00) ФК «Старий Вовчинець» – ФК «Волока»

с. Рукшин (16-00) ФК «Рукшин» – ФК «Тереблече»

Альберт Комарі, спеціально для ЧОФФ

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

160922-liga-chemp-k-sportbuk-com-10-plahov

***

У Лізі чемпіонів районів 2016 чергові розгроми (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.