У Лізі чемпіонів районів 2016 чергові розгроми (фото)

0

Позаду перше коло Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області-2016 з футболу. Особливо цікавим став третій тур, який приніс дещо неочікувані й феєричні результати.

По-перше, ФК «Тереблече» після сенсаційної перемоги над чемпіоном Чернівців «Дрім-Тімом» просто вщент «розніс» «Буковинську надію-Фортуну» із рахунком 12:1, що зробило цей матч найрезультативнішим лігочемпіонським матчем цього сезону, а «Тереблече», відповідно, стала найрезультативнішою командою турніру за підсумками першого кола.

По-друге, відмітимо дві гостьові перемоги ІІІ туру – «Старий Вовчинець» подолав на виїзді «Перківці», а «Купка» розтрощила «Герцу» із рахунком 1:5. Взагалі, гостьові перемоги – досить цікава тенденція ЛЧ сезону 2016 року! З дванадцяти матчів шість, тобто, рівно половина, завершилися перемогами гостей, причому в трьох із них господарі пропускали 4 й більше м’ячів у власні ворота!

Якщо говорити про результативність, то третій тур став найрезультативнішим туром першого кола: у чотирьох матчах було забито 26 голів, що більше, аніж за два попередніх тура, в яких глядачі побачили разом 24 забитих м’ячі. За такою логікою від четвертого туру очікуємо ще більш феєричного голепаду!))

Щодо ситуації в групових турнірних таблицях, то теж можна виокремити кілька цікавих моментів. Якщо лідируючі позиції «Біла-Урожай» та ФК «Волока» у групах «А» і «В» відповідно зрозумілі та логічні й не викликають жодних запитань, то перші місця дебютантів Ліги Чемпіонів районів Чернівецької області ФК «Тереблече» (група «С») та ФК «Неполоківці» (група «D») виглядають направду сенсаційно! Тим більше, що ці команди мають доволі титулованих суперників – відповідно чемпіон міста Чернівці «Дрім-Тім» та дворазовий володар ЛЧ «Старий Вовчинець»!

Більше того, саме «Тереблече» і «Неполоківці» є найрезультативнішими командами першого кола ЛЧ: в їхньому активі 14 та 9 забитих м’ячів відповідно, а неполоківчани поки що менше чотирьох голів у грі не забивають!

«Ми вже вп’яте проводимо цей турнір і я з радістю хочу зазначити, що його статус сьогодні фактично дорівнює статусу чемпіонату Чернівецької області, – каже заступник голови Чернівецької обласної федерації футболу Сергій Задорожняк. – Ми дуже раді, що з року в рік зростає кількість глядачів на матчах нашої Ліги Чемпіонів, причому багато шанувальників футболу їдуть зі своїми улюбленцями на виїзні матчі, хоча інколи це дійсно доволі далеко. А більше всього радує те, що перше коло ЛЧ-2016 позаду і, не зважаючи на запеклі баталії, статус турніру й завзятість учасників, КДК ЧОФФ зовсім без роботи )) І гравці команд, і представники, і глядачі ведуть себе толерантно та дружньо до опонентів, і жодного конфлікту під час 12 матчів першого кола не було. Це свідчить про високий організаційний рівень змагань та відповідальне ставлення до нашого улюбленого виду спорту у всіх, хто задіяний в турнірі».

Тим часом, наразі маємо невеличку перерву у Лізі Чемпіонів, але все одно чекаємо на друге коло групового етапу, який остаточно виявить вісімку кращих команд, що продовжуватимуть боротьбу за почесний титул чемпіона турніру.

Альберт Комарі, спеціально для ЧОФФ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160824-Liga-chemp-K-sportbuk.com (16)-copy

 

 

 

 

 

 

 

***

Усі результати, турнірне становище та календар Ліги чемпіонів Буковини 2016 можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.