Фото: Запрацювала нова оздоровча група з плавання в «Титані» (набір триває)

0

У середу, 4.02.15, у басейні фітнес-центру «Титан» розпочала заняття ще одна оздоровча група з плавання на пільгових умовах.

150204-plavannya-ozdorovcha-Tytan-sportbuk.com (31)-Grechka-Kozak-Efteniy

Можливість плавати із значною знижкою, як ми вже повідомляли, чернівчани отримали завдяки співпраці фітнес-центру «Титан» та обласного центру «Спорт для всіх».

У новій групі «засвітилися» і чемпіонка світу з пауерліфтингу (силове триборство) за версією GPA GPF Євгенія Козак (вона ж лауреатка конкурсів краси), представниці фітнес-центру «Ритм» Дар’я Гречка і Аліна Єфтеній, екс-гравець ФК «Буковина» Олександр Білоус, ведучі спортивних заходів Альонка Цибух і Наталка Федорович, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан…

Наразі доукомплектовуються ще декілька аналогічних пільгових оздоровчих груп з плавання. Зокрема, триває набір до ранішніх груп на  вівторок (9:00) та суботу (9:00). І не лише. Довідки щодо умов, на яких можна долучитися до акційних оздоровчих груп, – за тел. (095) 504-02-92 (Ольга Іванівна), (099) 189-89-14, (050) 841-61-33.

Також запрошуємо всіх охочих на суботні колективні оздоровчі пробіжки, учасникам яких власник «Льодового майданчика» Павло Польовий презентує годину безкоштовного катання на ковзанах (у кого немає ковзанів – 15 грн. за прокат). Збір – у суботу о 10:00 біля «Льодового майданчика».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

***

Акція: Дітям учасників АТО – пільгове плавання, безкоштовне катання на ковзанах і т.д.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.