Фото: У Чернівцях запрацював 25-метровий басейн!

8

Новий 25-метровий плавальний басейн на 3 доріжки введено в експлуатацію поруч з фітнес-центром «Титан» на 2 поверсі «Будинку побуту» (пр. Незалежності, 111).

 

Запрацював басейн 2.01.2013 р. Функціонує він з 8:00 до 22:00 без вихідних. Вхід – з вулиці Стасюка (ліворуч).

Інструктор – майстер спорту з плавання Світлана Смеречинська. Фото: Георгій Мазурашу

У басейні інструкторами працюють четверо викладачів «спортивного» факультету ЧНУ, в т.ч. майстер спорту з плавання Світлана Смеречинська.

Ціна однієї академічної години в басейні – 50 грн.

Цінова політика щодо абонементів та колективних клієнтів буде оголошена згодом. Наразі, як зазначив співвласник басейну Олександр Степанюк, триває своєрідна «розвідка».

Довідки щодо басейну за тел.: (050) 373-12-12.

 

У фітнес-центрі «Титан» до послуг відвідувачів тренажерний зал з новим сучасним обладнанням; окремий зал аеробіки, оснащений фірмовими аксесуарами, степ-платформи, гімнастичні м’ячі, палки Body Bar, еспандери, гантелі, кор-дошки; оздоровча гімнастика для людей старшого віку під керівництвом і контролем лікаря, окремий зал POLE DANCE (полонни зал), оснащений п’ятьма пілонами; окремий бійцівський зал, обладнаний боксерськими «грушами», мішками, Boy box; фінська сауна; масаж; солярій-турбо вертикальний; фітобар; сейфи для зберігання цінних речей клієнтів.

Сайт фітнес-центру «Титан»: titanfit.com.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

3.01.13. У Чернівцях запрацював 25-метровий басейн (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.