LEADER SPORT FAMILY – клуб нового формату в Чернівцях

0

13 жовтня відбулось відкриття нового спортивного комплексу від вже добре відомого СК «Лідер». Що це за клуб і в чому його особливість? LEADER SPORT FAMILY – це сучасний спортивний клуб для всієї родини, розташований у самому центрі Чернівців, близько парку Шевченка. 

«Ідея відкриття такого центру з’явилася близько 15 років тому. З самого початку ми хотіли під одним дахом об’єднати багато видів спорту. І щоб спортсмен в одному приміщенні міг проходити весь цикл підготовки до змагань. Ми багато їздили на змагання по всьому світу, були в американських та європейських залах і, відповідно, чимало ідей для себе запозичили звідти», – розказав співзасновник СК «Лідер» Олександр Пікулін.

Площа клубу складає 1700 кв. м. Тут можна знайти масу можливостей для приємного проведення часу з користю для здоров’я: від групових занять різного спрямування і тренажерного залу для дорослих до дитячого футболу та фітнесу для зовсім малих діточок.

 «Головна наша ідея – це те, щоб в одному закладі могли одночасно займатися і дорослі, і діти. Раніше наш клуб спеціалізувався лише на роботі з дітьми, яких навчали карате, дзюдо та кікбоксингу. Новий спортцентр ми відкриваємо для того, аби могла прийти тренуватися одразу вся родина», – розповів головний тренер СК «Лідер» Андрій Лазоренко.

Кваліфікований тренерський склад. Велика кількість «Майстрів спорту», професійних спортсменів та людей, які просто обожнюють свою справу. На чолі з вже добре відомими не тільки в нашій країні, а і за її межами – Олександром Пікуліним, Андрієм Лазоренко та Валерієм Чоботарем.

«Найважливіше – це кадри, які працюють у цьому спортцентрі. Ми залучили не тільки місцевих фахівців, а й з інших міст. Більшість тренерів – це люди зі спортивною історією, які свій досвід передаватимуть усім охочим», – зазначив президент СК «Лідер» Олександр Пікулін.

Два дитячих зали (єдиноборства та футбол), які можуть відвідувати як наймолодші(3-5 рочків), так і більш дорослі хлопці та дівчата. До вибору представлено величезна кількість програм, серед яких вже досить відомі карате, дзюдо та кікбоксинг. Так і “новоспечені”: дитячий футбол, кросфіт, гімнастика, фітнес, а також групи загального розвитку.

В окремому залі є унікальна для нашого міста сайкл зона. Люди крутять педалі на спеціальних велотренажерах, а на всю стіну перед ними великий екран із трасою. Ось „велогонщик” котиться з гірки та крутить педалі зовсім легко, а ось починається крутий підйом і навантаження різко зростає — все як у реальному житті.

Спеціальна фітнес студія. У просторому приміщенні знаходяться кілька десятків гантелей, лавок, гирей, а також новенькі тренажери. Клуб може “похизуватись” величезним вибором фітнес-програм різного напрямку, серед яких: стретчинг, йога, пілатес, латина, CaloriesCrusher, «революція тіла», TRX та багато інших.

Також, у спортцентрі LEADER SPORT FAMILY серйозно зайнялись відродженням важкої атлетики– олімпійського виду спорту про який на Буковині майже забули.

Якісний сервіс. Для зручності клієнтів передбачена величезна кількість різноманітних можливостей та послуг. Наприклад, консультація спортивного тренера та масажиста, фітнес тестування, пробні тренування,”замороження” карти на термін до 2-х місяців, безлімітне відвідування комплексу та багато іншого. Індивідуальний підхід до кожного клієнта дає масу можливостей для комфортного відвідування клубу, тому кожна людина зможе проконсультуватись з адміністраторами та обрати зручний час для відвідування. А найзапекліші фанати спорту зможуть замовити VIP карту та фактично “поселитись” в залі.

Замовитиабонемент можна за номером: 095 843 0000або на сайті leader-family.com.ua.

Фото (geo.pro):

Leave A Reply

Your email address will not be published.