Фото: Ще один олімпієць підтримав оздоровчу пробіжку, яка б’є рекорди

0

Найбільш масовою серед «стандартних суботніх» виявилась колективна оздоровча пробіжка 31.01.2015 р.

150131-probizhka-Lyodoviy-1-sportbuk.com

Взагалі рекордним за масовістю поки що залишається оздоровчий флешмоб 14.10.2014 р. в парку ім. Т. Шевченка, коли зібралось приблизно вісім десятків учасників. Щоправда, тоді було оголошено, що перших 80 учасників, які зареєструються для участі, отримають в презент футболки. Тоді прийшли і декілька міні-груп з навчальних закладів. А ось цієї суботи на оздоровчій пробіжці на стадіоні «Буковина» було понад 50 суто «добровільних» учасників. Хоча «додатковий стимул», якщо по правді, тепер теж є, адже, як відомо, власник «Льодового майданчика» Павло Польовий презентує 1 годину безкоштовного катання на ковзанах учасникам оздоровчого флешмобу. За кількістю розданих акційних запрошень встановили і точну кількість учасників – 51 (це, звісно, без Маріка – собачки екс-депутата обласної ради Віктора Довганича, який почав регулярно долучатися до оздоровчих пробіжок). І це рекордна кількість, як мінімум, для оздоровчих пробіжок на стадіоні «Буковина».

Традиційно вже була і група пенсіонерів, яким варто щиро подякувати за приклад для молоді. Як завжди, «в строю» наш «бігаючий банкір» Олексій Бєляков (з ним і в інші дні «намотує круги» ще один прихильних оздоровчого бігу Олег Бабічук), капітан ФК «Університет» Володимир Смола та інші. Після перерви повернувся до оздоровчої групи майстер спорту і тренер з боксу Олександр Погодін – зі своїми підопічними боксерами з клубу «Колізей-Машзавод» та друзями з ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА». Уперше проект підтримали активіст «Самопомочі» Андрій Брязкало з дружиною Інною, яка відома, зокрема, плідною роботою з групою колективного схуднення, декілька юних велосипедистів-«колосівців», баскетболіст і учасник чемпіонату області з міні-футболу Андрій Калинка…

Утім, всіх учасників можна побачити на фотографіях.

Не зміг цієї суботи долучитися «головний олімпієць» Буковини Іван Гешко. Зате учасники пробіжки мали можливість сфотографуватися на пам’ять з іншим олімпійцем – учасником Ігор-2012 у Лондоні Миколою Лабовським.

Нагадаємо, що ця оздоровча пропозиція від обласного центру «Спорт для всіх» та «Льодового майданчика» актуальна кожної суботи. Зустріч – о 10:00 біля «Льодового майданчика». Крім цього, бажаючі можуть приєднуватися до Павла Польового і Ко на вечерні пробіжки. Охочі запрошуються на те ж місце о 20:00 щодня, крім неділі (ці вечірні пробіжки, як правило, анонсуються додатково в соціальній мережі на сторінках учасників).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спор для всіх»

До слова

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Полку депутатів на оздоровчій пробіжці Польового і Ко прибуло

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.