Фото: Визначились фіналісти Кубку області з міні-футболу 2015

4

У півфіналі Кубку області з міні-футболу 31.01.15 перший матч завершився серією післяматчевих пенальті, а другий – перемогою з великим рахунком.

150131-mini-obl-Cup-1-Dynamo-Viktoria-sportbuk.com

Перший півфінальний двобій цілком міг тягнути і на фінал, адже і «Вікторія» (екс-«Єврошоп»), і «Динамо» одразу називали серед фаворитів Кубку області. Матч був дуже цікавим і напруженим. Небезпечних моментів вистачало біля обох воріт. Проте більше володіли м’ячем і ближчими до взяття воріт все-таки були гравці «Вікторії». Тож виглядало закономірним, коли Віталій Савчук філігранною підсічкою відкрив рахунок у другому таймі. Проте динамівці й не думали «опускати руки». І не минуло багато часу, як «Динамо» відновило рівновагу. Так справа дійшла до «футбольної лотереї». На серію пенальті за «Вікторію» вийшов стояти титулований Юрій Кисилиця – чемпіон Всесвітньої Універсіади з футболу 2009 р. До слова, тоді у «золотий» виступ України вагомим був якраз внесок Юрія, який виграв декілька післяматчевих серій пенальті. Але цього разу удача була на боці «Динамо».

У другому півфіналі чудово себе зарекомендували «Клішківці». Попри те, що «Маяк» суттєво переважав їх, представники Хотинського району навіть могли першими відкрити рахунок. І все ж «маяківці» зуміли ще до перерви матеріалізувати свою перевагу. А у другому таймі, як кажуть, на класі «добили» непоступливих суперників.

Отож, у фіналі в неділю, 1 лютого, зійдуться «Динамо» і «Маяк». Матч відбудеться на майданчику біля стадіону «Буковина». Початок – о 12:30. ТВА організовує пряму трансляцію.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФІНАЛ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ (12:30)

Фото будуть додані.

1/2 фіналу (31.01.15, субота, СК «Локомотив»)

31.01.15. 11:00  «Вікторія» – «Динамо» – 1:1 (пен. – 1:3)

31.01.15. 11:50  «Маяк» – «Клішківці» – 3:0

 

Фінал (01.02.15 неділя, «Буковина»)

1.02.15. 12:30         «Динамо» – «Маяк»

***

Календар ігор і турнірне становище команд у чемпіонаті області можна подивитися тут:

***

Кубок області з міні-футболу 2015 (календар ігор)

***

4 Comments
  1. fanat says

    Взагалі-то по пенальті 3-1 Динамо виграло.І не потрібно свої симпатії так явно віддавати Вікторії.Чи у Вас там рідні чи родичі грають???Будьте обєктивними!
    Динамо краще грало і перемогло!

    1. По-перше, не сприймаю позитивно “людей з кущів”:) Хочете розказати своє бачення про матч – будь ласка, відкрийте обличчя і опишіть хоч похвилинно всі перипетії;)
      Я був на матчі, і, на мій погляд, це була гідна боротьба двох гідних претендентів на місце у фіналі, що і зазначено в тексті. Я не фіксував епізоди, бо фоткав. Але вболівальники, які стояли поруч, зазначали, що “Вікторія”, мовляв, більше заслуговувала по грі виграти. Я так не кажу, але зазначаю, що нагод для взяття воріт у “Вікторії” було більше. І ініціативою вони більше володіли. Хоча. як також обговорювали вболівальники за сіткою поруч, те, що “Барса” має величезну перевагу у володінні м’ячем, не означає, що вона кожного разу більше заслуговує на перемогу:)
      Отже, чекаю від Вас, шановний відвідувачу, звіту про матч від Вас, як людини, а не Аноніма…

  2. TheBosses says

    3:1 по точкам а не 3:2)

    1. Так, звісно, то описка. Шостий удар не пробивався, бо він вже не мав сенсу після нереалізованого “Вікторією” і всіх забитих “Динамо”. Сподіваюсь, через цю описку “Динамо” не позбавлять путівки до фіналу:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.