Фото: Лікарі, арбітри і викладачі пограли у міні-футбол заради благодійності

0

Уп’яте з ініціативи викладача медколеджу у Чернівцях відбувся благодійний турнір з міні-футболу до Дня Св. Миколая, учасники якого скинулися на благодійну справу.

141216-mini-blagodiyniy-sportbuk.com (4)

У турнірі-2014, який, як і попередні, гостював у спортзалі педагогічного коледжу, взяли участь 6 команд. Після попередніх матчів у боротьбі за 3 місце зійшлися команди футбольних арбітрів та викладачів коледжів. У драматичній боротьбі гору взяли судді обласної федерації футболу – 4:3.

Фінал видався не менш інтригуючим. Фаворитами вважалися господарі майданчика. Але першими у чужих воротах «розписалися» викладачі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, серед яких одним з найактивніших був… знаний волейбольний арбітр Іван Васкан. Проте втримати перевагу їм не вдалося – після перерви вони, як кажуть, «посипались».

На 5 місці розташувалися представники географічного факультету ЧНУ, на 5-му – команда лікарів швидкої допомоги.

Цікаво, що на ювілейному турнірі командам-призерам вручили лише по диплому, а переможцям додали скромний командний кубок. Як зазначив ініціатор і головний організатор турніру Володимир Борисович Бамбурак (викладач Чернівецького медичного коледжу і футбольний арбітр), на нагородній атрибутиці зекономили, щоби більше коштів спрямувати на благодійність. Частину зібраних коштів спрямували на підтримку дитячого протитуберкульозного санаторію «Садгора», іншу – на лікування хворої дитини.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Міні-футбол: Благодійний турнір допоміг дитячому протитуберкульозному санаторію «Садгора»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.