Фото: У Новоселицькій волей-лізі 2014/15 грає і хмельницька команда

0

У центральному матчі 3 туру Відкритої Новоселицької чоловічої волейбольної ліги 30.11.14 зійшлися чинні срібні призери з Строїнців та представники с. Котилеве.

141130-voley-Novoselytsya-2-Dynivtsi-K-Podilskiy-sportbuk.com (5)-Omarov

Цього сезону у вищій новоселицькій лізі грають чотири команди – Динівці, Строїнці, Котилеве (всі – Новоселицький район) та гості з Хмельниччини – Подільський державний агротехнічний університет (Кам’янець-Подільський).

Гратимуть команди за коловою системою в два кола.

У 3 турі центральним був двобій Сроїнці – Котилеве. Строїнці минулого сезону були срібними призерами. А за Котилево грають такі знані волейболісти, як Андрій Романишин, Анатолій Синицький, Юрій Статник… Тож не дивно, що вони дали хороший бій минулорічним фіналістам. У першій партії Строїнці вирвали перемогу лише в самісінькій кінцівці («на більше-менше»). Другу партію котилевці, як кажуть, віддали. А в третій знову боротьба була інтригуючою до заключних розіграшів. Цього разу, правда, до «більше-менше» не вистачило очка.

У другому матчі ігрового дня чинні чемпіони Динівці «всуху» здолали команду з Хмельниччини. Хоча студентський колектив теж виглядав доволі пристойно. Цікаво, що у цьому поєдинку було протистояння тато – донька, бо одним з лідерів Динівців є Володимир Комаров, а його донька Тетяна тренує команду ПДАТУ.

Після трьох турів лідирує команда з Динівців – 8 очок (втратили одне очко, коли перемогли Строїнці 3:2), другими йдуть Строїнці – 7 очок, на третьому місці Котилеве – 2 очки (перемогли КПАТУ 3:2 і двічі поступились 0:3 лідерам), на четвертому КПАТУ – 1 очко.

Фото будуть додані.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Новоселиця обіграла у волейбол Суперлігу Молдови і України! (відео)

***

Федерацію волейболу на Буковині очолив підприємець Влад Динту (фото)

***

Фото: У фіналі Новоселицької ліги 2014 знову були «качелі» та інтрига (відео)

***

Відео: Буковинська чоловіча волейбольна ліга 2013 р. (медальні матчі)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.