Федерацію волейболу на Буковині очолив підприємець Влад Динту (фото)

0

У суботу, 15.02.14, новоселицький підприємець Влад Динту, який підтримує волейбольний клуб «Динівці», став керівником федерації волейболу.

 

В установчій конференції Новоселицької федерації волейболу, яка відбулась з ініціативи голови районного

Влад Динту (в центрі) приймає вітання від Петра Раци і Георгія Кіріла
Влад Динту (в центрі) приймає вітання від Петра Раци і Георгія Кіріла

фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Георгія Кіріла, взяли участь представники колективів фізкультури, тренери, активісти, ветерани волейболу. Вів зібрання керівник профільного відділу РДА Микола Козубовський.

Відповідно до порядку денного, спершу прийняли Статут районної федерації волейболу, прийняли до федерації колективних членів та заслухали інформацію про стан розвитку волейболу в районі. Після чого перейшли до виборів голови федерації та інших керівних органів. За пропозицією Георгія Кіріла, одностайним рішенням керманичем новоутвореної Новоселицької федерації волейболу обрали Влада Динту. Першими з новою громадською посадою президента федерації привітали Георігй Кіріл та легендарний перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца.

Заступниками Влада Михайловича стали Іван Скрипник та Майя Рокоча, секретарем федерації – Олена Ротар.

Інформація про інші керівні органи буде додана.

Влад Михайлович Динту народився 28.05.1978 в с. Малинівка Новоселицького району. Закінчив місцеву школу. З 2011 р. живе в Динівцях, звідки дружина Людмила Вікторівна (дівоче прізвище – Скрипник). Виховують двох доньок (Надія – 24.09.2010, Марія – 4.11.2013). Приватний підприємець. Не один рік підтримує спорт. У 2009 р. привів в порядок стадіон в с. Динівці, перетворивши його із запущеного в одного з кращих в районі. Підтримує місцеві футбольну та волейбольну команди. Особливо вдало виступає волейбольна команда с. Динівці, яку Влад Михайлович патронує з 2010 р.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: У фіналі Новоселицької ліги 2014 знову були «качелі» та інтрига (відео)

***

Відео: Буковинська чоловіча волейбольна ліга 2013 р. (медальні матчі)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.