Фото: Чемпіон Новоселиччини з футболу 2014 програв кубковий фінал

0

У фіналі Кубку Новоселицького району в рамках спортивного свята 14.09.14 зійшлися команди з Боян та Строїнців.

Бояни, як зазначили фахівці, вийшли на кубковий фінал в ролі вже дострокових чемпіонів району. І, звісно, були сповнені рішучості підтвердити і свої кубкові амбіції.

Основний час переможця не виявив (1:1). У додатковий час команда з Боян мала чудову можливість наблизитися до здобуття головного трофею, але не змогла реалізувати пенальті. А ось футболісти із Строїнців один із створених гольових моментів реалізували. А ближче до завершення додаткового часу за фол останньої надії арбітр Василь Фурман вилучив голкіпера команди з Боян. Попри це, чемпіони до останнього намагалися відігратися і довести справу до післяматчевих пенальті.

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту в Новоселиці відбулися і змагання з інших видів спорту (волейбол, армреслінг, перетягування канату, легка атлетика, «Тато, мама, я – спортивна сім’я», воркаут тощо).

Дуже видовищними і цікавими були показові виступи керівника обласної федерації карате кіокушинкай Олексія Спріда з його вихованцями. Наприкінці виступу сам Олексій спробував повторити трюк із зламуванням двох бейсбольних бит одночасно – ударом надкісницею. Правда, цього разу дві бити не підкорилися. Тоді асистенти розділили їх і виставили в якості «жертви» одну биту, яку Олексій зламав.

В урочистій частині взяли участь голова райдержадміністрації Віталій Балта із заступниками, голова РФОК «Колос» Георгій Кіріл, мер Новоселиці Марія Нікорич, власник комплексу «Сонячна долина» і меценат спорту Іван Семенюк.

Після урочистостей на центральному стадіоні почесні гості перейшли до приміщення колишньої міської ради, де відбулося офіційне відкриття шахового клубу на честь заслуженого майстра спорту зі складання шахових композицій Михайла Марандюка. Відтепер Михайло Назарович буде тренувати там юних ново сельчан. Гості подарували клубу шахові комплекти. А Іван Семенюк, який потрапив на відкриття, як кажуть, як «з корабля на бал», домовився з винуватцем свята, що наступного тижня привезе йому сучасний комп’ютер для використання в шаховій роботі.

До слова, Іван Семенюк балотується до Верховної ради по 203 округу.

Георгій Кіріл влаштував журналістам і «екскурсію» до колишнього кінотеатру, де нині йде робота по його переобладнанню в сучасний спортзал. Роботи там, як кажуть, ще непочатий край. Але приємні перспективи додають сил і наснаги всім залученим до цього непростого процесу.

 

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Кінотеатр, який буде спортзалом

***

У Новоселиці кінотеатр перетворюють на спорткомплекс!

***

Футболісти і каратисти зробили Свято Пасхи 2014 «спортивним»

***

Фото: Ярмарок здоров’я (День без авто) 2013 у Чернівцях

***

Фото: На змаганнях з армспорту в Чернівцях… розбивали каміння і носили на руках

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.