Фото: На змаганнях з армспорту в Чернівцях… розбивали каміння і носили на руках

1

Чудове спортивне свято подарували землякам до Дня Незалежності організатори традиційних відкритих змагань з армспорту, в яких взяли участь спортсмени з західних та центральних областей України.

 

Фото Володимира МИХАЙЛОВА будуть додані.

***

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

24.08.13. Відкритий турнір з армспорт до Дня Незалежності у Чернівцях (SportBuk.com)

***

Крім цікавої боротьби на руках, присутнім у ФОК «Олімпія» шанувальникам спорту запропонували і розважальну програму. У тому числі за межами спортивної зали. З особливим захопленням присутні спостерігали за показовими виступами юних каратистів, які демонстрували елементи ката і куміте, розбивали черепицю, дошки тощо. Особливо здивував їхній тренер Олексій Спрід, який примудрився ногою (надкісницею) зламати дерев’яну бейсбольну біту, а руками розбивав каміння. Олексій близький до армспорту, оскільки рік тренував у залі «Атлант» обласної федерації армспорту. А тепер він працює з юними каратистами у чернівецькій ЗОШ №11, а також у Новоселиці та Припрутті.

Приємно зазначити, що, попри доволі сильний склад учасників, у трьох з чотирьох вагових категорій у фіналах була представлена і Буковина. А Олександр Незвещук з Новоселицького району, який тепер працює і тренером в рідному селі Подвірне, свою категорію виграв. Серйозний бій більш титулованому Миколі Лютому з Тернопільщини дав і на шляху до фіналу, і у вирішальному поєдинку чернівчанин Рудик Заїц. Близьким був до перемоги і Василь Гандабура, який програв лише у фіналі.

Переможці та призери, крім медалей від облцентру «Спорт для всіх», отримали грошові винагороди від Благодійного фонду «Довіра» та фірми ВІК (вентиляція, іонізатори, кондиціонери): за перше місце – 1000 грн, за друге – 700 грн. і за третє – 400 грн.

Нагороджували спортсменів керівник Благодійного фонду «Довіра» Володимир Дорош та президент

Маріус Байка цього разу не змагався, але не втримався від спокуси "потягатися" з деяким сильними учасниками
Маріус Байка цього разу не змагався, але не втримався від спокуси “потягатися” з деяким сильними учасниками

Чернівецької обласної федерації армспорту Маріус Байка, який, нагадаємо, нещодавно став переможцем Відкритого Чемпіонату Іспанії. Останнім теж дісталися презенти – від титулованого Ігоря Войцехівського, який був почесним гостем змагань.

Переможці висловили щиру вдячність організаторам за чудові змагання і святкову атмосферу.

Співорганізаторами звітних змагань були Чернівецька обласна федерація армспорту, міськспортуправління та обласний центр «Спорт для всіх» (за підтримки благодійного фонду «Довіра»).

Турнір транслюватиметься у запису на телеканалі «Чернівці».

Повні протоколи будуть додані.

70 кг

Леонід Циба (Житомир)

Василь Гандабура (Чернівці)

Олександр Рассохін (Житомир)

 

80 кг

Олександр Незвещук (Чернівці, Новоселицький район)

Назар Старжинський (Тернопіль)

Богдан Черпіта (Житомир)

 

90 кг

Руслан Чернявський (Хмельницький)

Андрій Осадчий (Вінниця)

Мар’ян Стоколос (Чернівці)

 

+90 кг

Микола Лютий (Тернопіль)

Рудік Заїц (Чернівці)

Роман Панімарчук (Чернівці)

Leave A Reply

Your email address will not be published.