Бубка підтримав кандидатуру Гешка на посаду голови відділення НОК

0

Президент Національного Олімпійського комітету України Сергій Бубка вважає титулованого буковинського бігуна Івана Гешка гідною і оптимальною кандидатурою на виборах голови обласного відділення НОК, які заплановані на 23 вересня 2014 р.

 

Сергій Бубка вітає Івана Гешка з визнанням кращим спортсменом України 2006 р.
Сергій Бубка вітає Івана Гешка з визнанням кращим спортсменом України 2006 р.

Як стало відомо SportBuk.com, дізнавшись про те, що Івана Гешка висунули кандидатом на посаду голови буковинського відділення НОК України, Сергій Бубка підтримав його кандидатуру. В особистій розмові з буковинським учасником трьох Олімпіад Сергій Назарович зазначив, що буде радий бачити на чолі обласного відділення НОК України олімпійця, який встиг заявити про себе і як талановитий спортивний організатор та тренер. Проте зауважив, що остаточне рішення за звітно-виборчою Асамблеєю Чернівецького обласного відділення НОК України, яка запланована на 23 вересня 2014 р.

За деякими даними, кандидатом на посаду голови відділення НОК висунули і колишнього Чернівецького міського голову, а нині народного депутата України Миколу Федорука. Щоправда, це було ще до того, як стало відомо про кандидування на цю громадську посаду видатного бігуна Івана Гешка. Відповідно, тепер наближені до Миколи Трохимовича експерти прогнозують, що він зніме свою кандидатуру, аби не виглядати не дуже пристойно, намагаючись перейти дорогу зірковому спортсмену на шляху до громадської посади, яка Гешкові явно більше «пасує», ніж екс-меру…

***

Відділення НОК на Буковині, нарешті, має очолити олімпієць!

***

Фото: Чернівецьке віддлення НОК України очолив губернатор Михайло Папієв

***

Ватаманюка переобрали головою буковинського відділення НОК

***

На виборах голови обласного відділенні НОК двоє претендентів – Ватаманюк і Мунтян

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.