Фото: Нагородження кращих у Бізнес-лізі з міні-футболу 2013 р.

0

У четвер, 12.12.13, у ресторані «Маленький Париж» відбулося нагородження переможців та призерів міні-футбольної Бізнес-ліги.

Нагадаємо, що призову трійку утворили «ГріКо», «Епіцентр-К» та «Клас і К».

Крім командних Кубків та індивідуальних медалей, були вручені і призи кращим в окремих номінаціях. Кращим гравцем змагань був визнаний капітан футзального «Меркурія» (який, на жаль, поки що припинив виступи в національних змаганнях) Сергій Рибабк.

Нагороджували героїв Бізнес-ліги власник комплексу «Маленький Париж» (на новому майданчику якого відбувалися ігри) Йосип Віцнудель, головний тренер ФК «Буковина» Юрій Гій, арбітр Василь Фурман та, звісно, голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк.

У ці визначальні для України дні практично жоден захід, в т.ч. спортивний, не обходиться без розмов про Євромайдан і революційний стан в країні. Зрозуміло, що «спортивні люди», як і інші прогресивні громадяни, підтримують ідеї Євромайдану. Тим більше, що чимало тих же футболістів встигли побувати і на місцевому, і на столичному Євромайдані. А переможці Бізнес-ліги на кожен матч приносили з собою, крім банеру своєї фірми, і прапор Євросоюзу, аби таким чином демонструвати свою підтримку Євромайдану. Не стало виключенням і нагородження.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Відео: «Спорт-тайм» від 9.12.13 (панкратіон, бокс – Страшний повертається, Меморіал Обертинського з дзюдо, Бізнес-ліга, змагання Інваспорт)

***

Фото: Бізнес-ліга 2013 завершилась без сенсацій

***

Відео: «Спорт-тайм» від 2.12.13 (відлуння успіху боксера Грекула на Євро, баскетбол, футбольна бізнес-ліга, волейбольна жіноча ліга, Веселі старти в Сокирянах)

***

Відео: «Спорт-тайм» від 18.11.13 (футбол – перемога «Буковини», Бізнес-ліга, Кубок БДФЕУ, карате, дзюдо, таеквон-до)

***

Міні-футбол: Бізнес-ліга 2013 (календар, результати)

***

Фото: Запрацював майданчик з штучною травою в комплексі «Маленький Париж»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.