Фото: Гій-молодший в якості спринтера приніс перемогу команді у «Веселих стартах»

0

Уперше комплексним спортивним святом, за підтримки облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України, День захисника вітчизни відзначили у Чернівецькому індустріальному коледжі.

«Веселі старти», інші змагання та «Олімпійський урок», присвячені Дню захисника вітчизни, у спортзалі

Мар’ян Гій та Еміль Ібрагімов
Мар’ян Гій та Еміль Ібрагімов

індустріального коледжу відбулися 10.12.13.

Почесним гостем спортивного свята був рекордсмен Буковини з бігу на 60 м, 100 м та 200 м, учасник Чемпіонату світу 2013 р. з легкої атлетики Еміль Ібрагімов. На церемонії відкриття заходу, крім Еміля, виступили також в.о. директора коледжу Чернівчан Василь Ярославович та директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.

Спершу 4 команди розіграли нагороди у «Веселих стартах». Цікаво, що перемогу групі РП-11 приніс син колишнього капітана, а нині головного тренера ФК «Буковина» Юрія Гія – Мар’ян, який виграв спринтерську частину «Веселих стартів». І попутно отримав з рук найшвидшої людини Буковини Еміля Ібрагімова окремий презент від обласного відділення НОК України. «Позаплановий олімпійський» презент отримала і вболівальниця Діана – за влучність у дартсі.

Приємне враження залишили змагання з підтягування на перекладині та піднімання 16-кілограмової гирі, в яких багато хлопців показали доволі непогані результати. Особливо для «специфічного» нашого часу, коли, на жаль, у нас учнівська молодь б’є рекорди за кількістю перебуваючих у спецмедгрупах…

Великий ажіотаж викликали змагання з армспорту (боротьба на руках). Найбільшим сюрпризом став виступ Георгія Урсу, якого на кожному етапі вважали «аутсайдером» (бо суттєво поступався за антропометричними даними суперникам), але він зумів добратися аж до боротьби за 3 місце, де поступився минулорічному чемпіону коледжу в цій номінації Андрію Вітюку. Останній, певно, цілком міг би виступити і у фіналі, але у півфіналі натрапив на майбутнього переможця Едуарда Капроша і поступився у напруженій боротьбі. У фіналі Капрош здолав Андрія Крижанівського і заслужив неофіційний титул «найспортивнішого» учня коледжу.

Переможці та призери «Веселих стартів» отримали медалі, кращі в інших видах програми та найактивніший вболівальник – спеціальні призи від коледжу. А пам’ятні презенти від облцентру «Спорту для всіх» та обласного відділення НОК України дісталися всім учасникам змагань. «Олімпійські» презенти вручили і присутнім викладачкам, а новому «фізкультурнику» Івану Васкану – футболку від спортклубу «Гешко», який вітає і підтримує подібні спортивно-пропагандистські заходи.

«Веселі старти»

Місце/Група

КС-11

АС-11

РП-11

ЕТМД-11

Естафета 1

2

3

4

1

Естафета 2

2

3

1

4

Естафета 3

2

3

4

1

Естафета 4

4

3

1

2

Підтягування

2

1

2

3

Спринт

2

3

1

4

Сума

14

16

13

15

Місце

3

4

1

2

***

Підтягування

Назар Зайчук (АС-11) – 28

Дмитро Руснак (КС) – 28

Едуард Капрош (ЕТМД-11) – 22

 

Гиря (16 кг)

Капрош – 70

Борденюк – 48

?Сопико – 41

 

Армспорт

1/8 фіналу

Вадим Дорофій – Віталій Каліновський – 1:0

Едуард Капрош – Степан Татарин – 1:0

Михайло Савин – Андрій Паламарчук – 1:0

Микола Артеменко – Андрій Вітюк – 0:1

Георгій Біля – Георгій Козачук – 0:1

Михайло Борденюк – Георгій Урсу – 0:1

Ярослав Олексюк – Крістіан Білецький – 0:1

Георгій Ілащук – Андрій Крижанівський – 0:1

Чвертьфінал

Дорофій – Капрош – 0:1

Савин – Вітюк – 0:1

Козачук – Урсу – 0:1

Білецький – Крижанівський – 0:1

Півфінал

Капрош – Вітюк – 1:0

Урсу – Крижанівський – 0:1

За 3 місце

Андрій Вітюк (ЕТ-21) – Георгій Урсу (РП-21) – 2:0

Фінал

Едуард Капрош (ЕТМД-11) – Андрій Крижанівський (ЕТ-21) – 2:0

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.