Фото: На «спортивному» корпоративі – Міс груди, олімпійські презенти і… «Майдан»

0

Нові спортивні та «політичні» конкурси швидко входять в моду на корпоративах, в тому числі, звісно, і новорічних, які відбуваються цими днями.

 131228-Sorbonna-Aqua-planet-korporatyv-sportbuk.com (524)!

Доволі «спортивним» виявився і новорічний корпоратив «Aqua Planet Company» – компанії, яку очолює у минулому відомий спортсмен, дворазовий чемпіон Європи серед юніорів з карате (WSKF) Ігор Стець. Починаючи з того, що кращих працівників та партнерів Ігор Олександрович нагородив «по-спортивному» – гарними пам’ятними медалями. І закінчуючи тим, що для найактивніших танцюристів були встановлені «олімпійські» презенти.

У більшості веселих конкурсів, які увійшли до святкової програми, учасникам необхідно було демонструвати й непогані спортивні якості. І навіть «родзинка» конкурсної програми, попри «сексапільну» назву «Міс груди Aqua Planet Company», насправді теж вимагала від 131228-Sorbonna-Aqua-planet-korporatyv-sportbuk.com (413)!претенденток на головні титули «спортивність», адже кращих визначали за різницею між об’ємом грудей і талії, а отже попереду в рейтингу опинилися якраз «найспортивніші» дівчата, в т.ч. колишні спортсменки.

Найбільш масовим став новий конкурс із символічною для «революційного сьогодення» назвою «Майдан». До слова, двом організаторам за короткий час вдалося вивести на імпровізований Майдан всіх (!) святкуючих. Правда, одразу було обумовлено, що обидві сторони збирають саме «Майдан», а не «Антимайдан»:) Зрештою, після оголошення організатора-переможця, обидва «табори» зійшлися на танцювальному майданчику – мовляв, раз танцюють на столичному Євромайдані, значить мають танцювати всі і на чернівецькому, навіть якщо це «корпоративний Майдан».Aqua-planet-logo-reklama-sayt-copy-sportbuk.com

Не лише на танцювальному майданчику, як кажуть, «фору» молодим давав батько названого екс-каратиста року на Буковині Ігоря Стеця – Олександр Михайлович. На очах у здивованих молодих хлопців він позував фотографу, спокійно утримуючи пресом «кут» (тобто ноги під кутом приблизно 90 градусів). А як колишній футболіст-аматор, вирішив кинути виклик нашому буковинському фрістайлеру-рекордсмену Олександру Козаку в номінації удари з 11-метрової позначки в «девятку» (до цієї теми ми ще повернемось).

Спортивну атмосферу в залі нічного клубу «Сорбонна» підтримували і ведучі корпоративу – директор облцентру«Спорт для всіх» і спортивний коментатор Георгій Мазурашу та ведуча телевізійних «Стартів надій» Людмила Семенюк, які не так давно разом вели на Соборній площі традиційне міжнародне спортивне свято «Буковинська миля» і в такому ж тандемі на 131228-Sorbonna-Aqua-planet-korporatyv-sportbuk.com (535)-Mazurashu-SemenukLudkaвеликий відсоток зробили «спортивним» Пивфест-2013, а також працюють на колективних переглядах спортивних трансляцій.

Повертаючись до компанії «Aqua Planet», її керівник Ігор Стець зазначив, що для колег-спортсменів рівня майстрів спорту і вище, які звертатимуться за покупкою сантехніки, він особисто встановить додаткові «спортивні знижки». При тому, що «Aqua Planet» торгує переважно за гуртовими цінами. Тож спортсменам є сенс занотувати собі цю публічну пропозицію. За потреби, можна звертатися за додатковою інформацію і на наш портал (хоча легше, напевно, виходити напряму на компанію).

 

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Aqua Planet Company – якісна сантехніка за гуртовими цінами по всій Україні

***

Чемпіон Європи з карате Стець: Кличко реально міг «добити» Повєткіна в 3 раунді

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.